Monet ihmiset tuntuvat tuskailevan neuvotteluhuoneiden eri teknologioiden välillä ja kokonaiskuvasta kiinni saaminen voi olla ajoittain haastavaa. Biamp on luonut tähän työkalun, josta viikko sitten julkaistiin uusi versio. Uuden työkalun nimi on, mitä sitä turhaan uutta keksimään, Conference Room Designer 2.0

Designerin uudessa versiossa merkittävimpiä uudistuksia aiempaan on, että sen avulla voidaan nyt suunnitella sekä Devio-, että Tesira-tuoteperheiden huoneratkaisut. Devio-tuotesarjalla on helppo toteuttaa kohteita pienistä huddlehuoneista aina keskisuuriin tiloihin. Täysin vapaasti konfiguroitava Tesira-sarja täyttää vaativampien tilojen ja suurempien kokonaisuuksien tarpeet.

Kuva on helppo ymmärtää
ja nyt voit myös kuulla sen!

Conference Room Designerilla voit tehdä helposti ymmärrettävät mikrofoni- ja kaiutinsimulaatiot. Kuvallinen raportti kertoo paljon havainnollisemmin asiakkaalle, miksi huoneessa tarvitaan suunniteltu määrä mikrofoneja ja kaiuttimia. Biamp on vienyt Designerinsa kuitenkin tästä vielä astetta paremmaksi.

Mallinnoksen avulla suunnittelija voi valita halutun kohdan huoneesta ja kuunnella miltä mikrofonin poimima ääni juuri siitä pisteestä kuulostaa. Tämä helpottaa erityisesti tilanteita, joissa mikrofonien sijoittelulle on rajoitteita ja käyttäjä joutuu pohtimaan kompromisseja sijoituspisteiden suhteen.

Työkalu mahdollistaa niin suunnittelijalle, urakoitsijalle tai vaikka loppukäyttäjälle helpon ja nopean tavan suunnitella tilojen kriteereihin soveltuvat kokonaisratkaisut.

Designerin työn kulku
on tehty suoraviivaiseksi

Lyhyesti suunnittelutyökalun work flow on seuraavanlainen.

 • Suunnittelija syöttää työkaluun seuraavat asiat:

  1. Projektin, huoneen sekä suunnittelijan nimen (sivusto ei kerää yhteystietoja. Tiedot tulevat vain näkyviin pdf-dokumenttiin minkä saa tallentaa halutessaan itselleen)
  2. Huoneen koko, kattokorkeus sekä tarvittaessa katon materiaalin (esim. 60×60 akustolevy)
  3. Pöydän muoto ja koko (pöytää voidaan myös liikuttaa tilassa vapaasti)
  4. Mikrofonityyppi (kattomikrofonit, ”katosta laskeutuva” vai pöytämikrofoni)
  5. Akustiikan tason (sisältää esimerkit) sekä mikrofonien ja kaiuttimen peiton (keskitetty vai laajennettu)
 • Työkalu antaa päivittyvän kokonaiskuvan huoneen ratkaisusta käyttäjälleen ja käyttäjä voi muokata eri vaihtoehtoja mallin sisällä ketterästi.
 • Suunnitelmasta voit ladata pdf-muotoisen suunnitelman osaksi tarjouspyyntöä tai asiakkaalle ehdotettavaksi toteutukseksi
Tutustu tarkemmin aiheeseen oheisella
”Conference Room Designer 2.0” webinaaritallenteella:
Lisätietoja: