Koulutukset

Intersonicin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua maahantuomiemme tuotteiden huollon ja tuen kanssa. Suoritamme itse ja välitämme myös valmistajien tarjoamia koulutuksia. Koulutuksissa opit käyttämään ja ylläpitämään laitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tähän sivustolle kokoamme ajankohtaiset koulutustarjonnat.

Tulevat koulutukset

Online koulutukset

Menneet koulutukset

Online-koulutusmateriaalia AV-tekniikasta kiinnostuneille

Verkkokurssien lisäksi edustamamme valmistajat tarjoavat muutoinkin laajasti hyödyllistä ja maksutonta koulutus- ja opetusmateriaalia AV-alalla työskenteleville henkilöille ja aiheesta muuten kiinnostuneille. Kokosimme alle linkkejä, joiden takaa löydät opettavaa materiaalia audio-, AV-mekaniikka-, valo- ja videotuotteisin sekä -tekniikkaan liittyen.

Audiotekniikan koulutusmateriaali

Audient
Audient Tutorial HUB – Audient jakaa neuvoja esimerkiksi striimauslähetyksen audion äänittämiseen ja livemiksauksen perusteisiin.
Audient YouTube-kanava

Audinate
Audinate Training & Certification – Audinaten koulutustarjonta sisältää mm. Dante -koulutuksia ja -sertifikaatti-ohjelmia sekä webinaaritallenteita.
Audinate Whitepapers

DPA Microphones
Mic University by DPA – DPA:n koulutusmateriaalista löydät vinkkejä esimerkiksi binauraaliseen äänittämiseen tai kuoron mikittämiseen.
DPA YouTube-kanava – DPA:n YouTube-kanavalta löydät mm. heidän webinaaritallenteet ja opetussarjan eri instrumenttien mikittämisestä.

Rational Acoustics
Rational Acoustics Tutorials – Rational Acoustics on koonnut hyvän peruspaketin heidän Smaart-ohjelmistoon liittyviin yleisiin kysymyksiin.

Shure
Shure Audio Institute – SAI koulutusportaali tarjoaa sinulle kattavan valikoiman erilaisia sertifikaatti- ja online-koulutuksia sekä webinaatallennekirjaston.
Shure Answer Database

*Extrat
ProSoundWeb Podcasts – ProSoundWeb on maailman suurin verkkoyhteisö ammattimaiselle ääniteollisuudelle. Suosittelemme tutustumaan heidän podcast-tuotantoon!

Valotekniikan koulutusmateriaali

MA Lighting
MA University – on korkealaatuinen MA Lighting koulutusportaali, jossa voit opiskella MA tuotteiden ja järjestelmien käyttöä omaan tahtiisi.

City Theatrical
City Theatrical YouTube -kanava – City Theatricalin on koonnut opetusvideoistaan soittolistan, jolla mm. käydään läpi DMX-valo-ohjausta.