Biamp on jo yli 40 vuoden ajan luonut ammattimaisia ​​audioratkaisuja, jotka mahdollistavat viestin välittymisen missä tahansa. Harva on nähnyt Biampin tuotteita, mutta suurin osa ihmisistä on kuullut niiden huikean toimintakyvyn: lentokentillä, tapahtuma-areenoilla, oikeussaleissa, kirkoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja yritysten neuvotteluhuoneissa. Yhtiön laitteet kuuluvat ympäri maailman aamusta iltaan vaativissa toimintatiloissa.

Biampin monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset prosessorit, mikrofonit, Huddle Room -ratkaisutuotteet, vahvistimet, kaiuttimet, äänievakuointi- ja kuulutusjärjestelmät, peittoäänijärjestelmät, ohjelmistot sekä yleisön vuorovaikutukseen mahdollistavat ratkaisut.

Biamp on johtava DSP-pohjaisten äänimatriisien ja prosessoreiden tuottaja, joka kehittää ja valmistaa äänentoistojärjestelmiä. Yhtiön vahvuutena on toiminnan keskittäminen yhden katon alle softan kehityksestä ja tuotteen lähettämiseen loppukäyttäjälle. Tämä tiivis työskentely- ja kehitystapa yhdistettynä tehokkaaseen koulutukseen pitävät yhtiön alansa kärjessä.

Rakkaudesta ääneen, Biamp ei lakkaa kokeilemasta ja tekemästä mahdottomasta käytännöllistä.