Biamp ilmoitti tänään 1.9.2023 ostavansa ruotsalaisen Evokon, joka on tunnettu edistyksellisistä huonevarausjärjestelmistään.

Yritysosto on jälleen merkittävä askel Biampin laajentumisstrategiassa ja sitoutumisessa tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia, integroituja ratkaisuja. Evokon tuotevalikoimaan kuuluvat huoneiden varausratkaisut ja työpisteiden aikataulutusjärjestelmät, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan toimistotoimintoja. Nämä ainutlaatuiset ja tulevaisuuteen suuntautuvat tuotteet laajentavat Biampin nykyistä valikoimaa ja vahvistavat sen asemaa kattavana ammattimaisten AV-ratkaisujen tarjoajana.

”Olemme innoissamme saadessamme toivottaa Evokon tervetulleeksi Biamp-perheeseen”, sanoo Rashid Skaf, Biampin toimitusjohtaja. ”Evoko on johtava toimija alallaan, ja heidän tuotteensa ovat erittäin arvostettuja asiakkaiden keskuudessa ympäri maailmaa. Tämä yritysosto parantaa yhteistyöratkaisujen valikoimaamme ja tarjoaa asiakkaille kattavampia ratkaisuja kokoustilojen hallintaan. Lisäksi Evokon innovatiivinen työpöytien varausjärjestelmä sopii erinomaisesti auttamaan organisaatioita toteuttamaan tehokkaita moderneja työympäristöjä. Evoko mullistaa pöytien aikataulutuksen aivan kuten se teki huoneiden aikataulutuksen kanssa vuosia aiemmin.”

Evoko liittyy Biampiin uutena tuoteperheenä, ja liiketoiminnot yhdistetään vähitellen yhdeksi Biampin liiketoiminnaksi. Asiakkaat saavat jatkossakin samat korkealaatuiset tuotteet, tuen ja palvelun, joita he ovat tottuneet odottamaan molemmilta yrityksiltä.

Lisätietoja Biampista saat osoitteesta www.biamp.com. Lisätietoja Evokosta ja sen ratkaisuista saat osoitteesta https://meetevoko.com.

Lisätietoja: