Biamp Parle VBC 2500 yhdistää 27 mikrofonia, äänenseurantatekniikan ja konferenssikäyttöön optimoidut kaiuttimet tyylikkääseen muotoiluun. Videosoundbarin käyttöönotto ja optimointi huoneeseen onnistuu alle viidessä minuttissa keneltä tahansa, vain yhtä nappia painamalla

Puheen suunnan seuranta

Laitteen 27 mikrofonia on jaettu kolmeen sivuttaissuuntaiseen vyöhykkeeseen joka mahdollistaa aktiivisen puheäänen seurannan sekä äänen poiminnan useammasta suunnasta ongelmitta. Vaikka puhuja liikkuisi huoneessa äänen voimakkuus ei vaihtele.

Järjestelmä seuraa ääntä myös horisontaalisesti

Mikäli ihmiset nousevat seisomaan tai istuutuvat alas, mikrofonit seuraavat äänen tulosuuntaa tehokkaasti. Tämä mahdollistaa laitteen sijoittamisen eri korkeuksille ilman se vaikuttaa ratkaisevasti järjestelmän suorituskykyyn.

Älykästä teknologiaa

VBC 2500 sisältää Biampin Audio Intelligence -teknologian, joka on pitkälle kehittynyt koneoppimisalgoritmi. Algoritmi on suunniteltu tunnistamaan puheäänet ja poistamaan kaikki ei-toivotut äänet kuten näppäimistön äänet, kynän naksuttelut, paperin rapinan, ilmastoinnin kohinan tai muut äänet joiden ei yleensä haluta kuuluvan kokoukseen etäosallistuville.

Katso havainnollinen demo, kuinka VBC 2500 noise reduction toimii

Teams, Zoom, Google Meet, Bluejeans…

VBC 2500 on yhteensopiva kaikkien tunnettujen etäneuvotteluratkaisujen kanssa. Ohjelmistot tunnistavat laitteen kameran ja mikrofonit automaattisesti ilman erillistä asennusta.

Asennus huomioitu

Laitteen mukana toimitetaan säädettävä pöytäteline, seinäteline, virtalähde sekä 1,8m USB-C kaapeli. Kaikki tarvittava löytyy laitteen saattamiseksi heti toimintakuntoon. BYOD-tilanteissa kannattaa kuitenkin useimmiten lisätä pidempi USB-kaapeli.

Launch takaa parhaan suorituskyvyn

Biamp VBC 2500 on varustettu yhdellä markkinoiden kehittyneimmällä automatisoidulla käyttöönottotoiminnolla. Laitteen takaa löytyvää nappia painamalla VBC 2500 toistaa sarjan testiääniä. Mikrofonien kuulemien tulosten perusteella laitteen ääniasetukset optimoidaan tilan akustiikkaan sopiviksi. Launch-automatiikan läpiajo vie aikaa vain puolitoista minuuttia ja kaiutin kertoo selkeästi puheviestein eri vaiheet, alusta loppuun saakka.

Hyvä äänentoisto

Videosoundbarissa on sisäänrakennettuna kaksi konferenssikäyttöön optimoitua kaiutinta jotka tarjoavat kokoonsa nähden vaikuttavan äänikuvan ja loistavan puheen selkeyden. Tehoa riittää hyvin jopa 15 hengen kokoushuoneisiin. VBC 2500 sisältää luonnollisesti myös laadukkaan AEC-toiminnon, jonka tehtävä on estää epämiellyttävä äänen kiertäminen kokouksen eri osallistujien välillä.

4K ePTZ-kamera

Laitteen sisälle integroidussa kamerassa on 120 asteen katselukulma, joka kattaa helposti koko kokoustilan. Yhteydestä riippuen korkein mahdollinen striimausresoluutio on 2160p @ 30fps.

Videoalgoritmi tarkentaa kameran puhujiin

Yhdessä mikrofonien kanssa, ePTZ kamera tunnistaa ja tarkentaa rajauksen puhuvaan henkilöön. Ominaisuuden avulla myös taempana istuvat henkilöt saadaan tuotua kokouksen kamerakuvassa lähemmäksi.

Mekaaninen linssin suljin

Kun kamera ei ole käytössä, mekaaninen suljin peittää linssin automaattisesti, parantaen yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Lisätietoja: