Evoko on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista huonevarausjärjestelmistä, jotka edistävät tehokasta ajanhallintaa ja tilojen käytön optimointia. Evoko on nyt osa laajempaa Biamp-tuoteperhettä.

Helppokäyttöiset ja monipuoliset työtilojen varausjärjestelmät

Liso Room Manager -tuotteilla hallinnoidaan tällä hetkellä jo yli sataatuhatta kokoustilaa ympäri maailmaa. Liso mahdollistaa kokoustilojen vaivattoman varaamisen ja käytön. Liso Room Manager integroituu saumattomasti kaikkiin yleisimpiin kalenteri- ja varausohjelmistoihin. Tämän myötä Lison käyttöönotto olemassaolevaan toimintaympäristöön on helppoa, ja tehostaa varauskäytäntöjä entisestään. Liso osaa myös lopettaa kokouksen automaattisesti, jos ketään ei saavu paikalle, jolloin tila vapautuu automaattisesti muiden käyttöön. Juuri sopivankokoinen ovenpielinäyttö mahdollistaa riittävän informaation jakamisen huoneen ulkopuolella.

Kleeo Desk Manager tarjoaa työntekijöillesi helpon tavan varata työpisteitä ja hallita niitä reaaliajassa. Varsinkin pandemia-aikana ja sen jälkeen yleistynyt etätyöskentely on lisännyt yhteiskäytössä olevia työpisteitä runsaasti työpaikoilla. Kleeo Desk Manager integroituu saumattomasti organisaation kalenterijärjestelmiin ja sitä voi ohjata pienten havainnollisten pöytäkojeiden sekä mobiilisovelluksen avulla. Pöytälaite tunnistaa jos työpisteellä on henkilö läsnä, sen avulla voidaan värikoodein ilmoittaa jos työntekijä haluaa vaikkapa rauhallista keskeytyksetöntä työaikaa. Kleeo yhdistyy wifi-verkon välityksellä huonevarausjärjestelmään ja se tarjoaa myös erittäin kattavat raportointimahdollisuudet.

Evoko Workplace App mobiilisovellus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan kokoustilojen hallintaan ja varaamiseen Microsoftin ja Googlen lisäksi. Tämä voi olla hyvä ajatus, mikäli tilat ovat yritysten yhteisessä käytössä eikä kalenterisovelluksiin haluta integroitua. Sovellus tarjoaa kätevän tavan löytää lähimmät vapaat kokoustilat tai työpisteet ja näyttää niiden sijainnin kartalla. Tilojen statukset voidaan jakaa myös ulkoisten näyttöjen avulla tilojen käyttäjille.

Helppokäyttöinen Evoko pöytäkaivo

Easy Connect MPX 200: Evoko Easy Connect MPX 200 on laadukas ja monipuolinen pöytäkaivoratkaisu, joka mahdollistaa erilaisten laitteiden liittämisen kokoustilan näyttöihin. Kuvansiirron lisäksi laite lataa laitteita jopa 100W teholla. Kuva, ääni ja virta siirtyvät kaikki yhdellä USB-C kaapelilla. Kaapelit kelautuvat kaivoon sisään joten pöytänne pysyy aina siistinä seuraaville käyttäjille.

Tehokkuutta ja tuottavuutta

Evokon huonevarausjärjestelmät eivät ainoastaan helpota kokoustilojen hallintaa, vaan ne myös tehostavat tilojen käyttöä. Tämä mahdollistaa kokoustilojen optimaalisen hyödyntämisen ja vähentää hukkakäyttöä. Lisäksi järjestelmät tarjoavat arvokasta tietoa tilojen käytöstä, mikä auttaa yrityksiä suunnittelemaan tilojen käyttöä entistä tehokkaammin. Tilojen ja erityisesti työpisteiden käyttöaste on tällä hetkellä yrityksissä erittäin suuren mielenkiinnon kohteena, kun halutaan luoda mahdollisimman toimiva ja taloudellinen työympäristö.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Evokon huonevarausjärjestelmät soveltuvat erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, konferenssitiloihin ja muihin jaettuihin työtiloihin. Niiden monipuolisuus ja skaalautuvuus tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin organisaatioihin ja työympäristöihin.

Evokon liittyminen osaksi Biamp Evoko -tuoteperhettä vahvistaa Biampin sitoutumista tarjota asiakkaille entistä tehokkaampia ja integroituja ratkaisuja, jotka tehostavat ajanhallintaa ja tilojen käytön optimointia sekä erittäin laadukkaita ja mutkattomasti toimivia kokoushuoneiden tekniikkaratkaisuja.

Lisätietoja: