Pohjoismainen huonevarausjärjestelmien valmistaja Evoko on nyt osa Biamp -tuoteperhettä. Yhdistymisen myötä Biamp pystyy tarjoamana entistäkin kattavampia tuotekokonaisuuksia erityisesti kokoushuoneteknologian puitteissa. Intersonic Oy on Evokon maahantuoja Suomessa.

Evoko tuotteilla voit parantaa ja tehostaa työtilojen, kokoushuoneiden sekä työpisteiden varausmahdollisuuksia ja käyttöastetta. Tilojen varausjärjestelmä yhdistettynä ajantasaiseen seurantaan ja käyttöasteen mittarointiin mahdollistaa uusien työtottumusten ja -mallien parempaa ymmärtämistä. Evokolla voit tilojen ja työpisteiden varaamisen lisäksi, analysoida milloin tiloja käytetään, kuinka monta työpistettä tarvitaan, sekä mahdollisuuden nähdä, missä kollegat työskentelevät päivän aikana.

Lisätietoja Biampista löydät osoitteesta www.biamp.com ja Evokon innovatiivisiin ajanhallintaratkaisuihin voit tutustua heidän verkkosivuillaan: https://meetevoko.com.

Evoko huonevarausjärjestelmä tehostaa kokoustilojen käyttöä

Evoko on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista huonevarausjärjestelmistä, jotka edistävät tehokasta ajanhallintaa ja tilojen käytön optimointia. Evoko on nyt osa laajempaa Biamp-tuoteperhettä.

Helppokäyttöiset ja monipuoliset työtilojen varausjärjestelmät

Liso Room Manager -tuotteilla hallinnoidaan tällä hetkellä jo yli sataatuhatta kokoustilaa ympäri maailmaa. Liso mahdollistaa kokoustilojen vaivattoman varaamisen ja käytön. Liso Room Manager integroituu saumattomasti kaikkiin yleisimpiin kalenteri- ja varausohjelmistoihin. Tämän myötä Lison käyttöönotto olemassaolevaan toimintaympäristöön on helppoa, ja tehostaa varauskäytäntöjä entisestään. Liso osaa myös lopettaa kokouksen automaattisesti, jos ketään ei saavu paikalle, jolloin tila vapautuu automaattisesti muiden käyttöön. Juuri sopivankokoinen ovenpielinäyttö mahdollistaa riittävän informaation jakamisen huoneen ulkopuolella.

Kleeo Desk Manager tarjoaa työntekijöillesi helpon tavan varata työpisteitä ja hallita niitä reaaliajassa. Varsinkin pandemia-aikana ja sen jälkeen yleistynyt etätyöskentely on lisännyt yhteiskäytössä olevia työpisteitä runsaasti työpaikoilla. Kleeo Desk Manager integroituu saumattomasti organisaation kalenterijärjestelmiin ja sitä voi ohjata pienten havainnollisten pöytäkojeiden sekä mobiilisovelluksen avulla. Pöytälaite tunnistaa jos työpisteellä on henkilö läsnä, sen avulla voidaan värikoodein ilmoittaa jos työntekijä haluaa vaikkapa rauhallista keskeytyksetöntä työaikaa. Kleeo yhdistyy wifi-verkon välityksellä huonevarausjärjestelmään ja se tarjoaa myös erittäin kattavat raportointimahdollisuudet.

Evoko Workplace App mobiilisovellus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan kokoustilojen hallintaan ja varaamiseen Microsoftin ja Googlen lisäksi. Tämä voi olla hyvä ajatus, mikäli tilat ovat yritysten yhteisessä käytössä eikä kalenterisovelluksiin haluta integroitua. Sovellus tarjoaa kätevän tavan löytää lähimmät vapaat kokoustilat tai työpisteet ja näyttää niiden sijainnin kartalla. Tilojen statukset voidaan jakaa myös ulkoisten näyttöjen avulla tilojen käyttäjille.

Helppokäyttöinen Evoko pöytäkaivo

Easy Connect MPX 200: Evoko Easy Connect MPX 200 on laadukas ja monipuolinen pöytäkaivoratkaisu, joka mahdollistaa erilaisten laitteiden liittämisen kokoustilan näyttöihin. Kuvansiirron lisäksi laite lataa laitteita jopa 100W teholla. Kuva, ääni ja virta siirtyvät kaikki yhdellä USB-C kaapelilla. Kaapelit kelautuvat kaivoon sisään joten pöytänne pysyy aina siistinä seuraaville käyttäjille.

Tehokkuutta ja tuottavuutta

Evokon huonevarausjärjestelmät eivät ainoastaan helpota kokoustilojen hallintaa, vaan ne myös tehostavat tilojen käyttöä. Tämä mahdollistaa kokoustilojen optimaalisen hyödyntämisen ja vähentää hukkakäyttöä. Lisäksi järjestelmät tarjoavat arvokasta tietoa tilojen käytöstä, mikä auttaa yrityksiä suunnittelemaan tilojen käyttöä entistä tehokkaammin. Tilojen ja erityisesti työpisteiden käyttöaste on tällä hetkellä yrityksissä erittäin suuren mielenkiinnon kohteena, kun halutaan luoda mahdollisimman toimiva ja taloudellinen työympäristö.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Evokon huonevarausjärjestelmät soveltuvat erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, konferenssitiloihin ja muihin jaettuihin työtiloihin. Niiden monipuolisuus ja skaalautuvuus tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin organisaatioihin ja työympäristöihin.

Evokon liittyminen osaksi Biamp Evoko -tuoteperhettä vahvistaa Biampin sitoutumista tarjota asiakkaille entistä tehokkaampia ja integroituja ratkaisuja, jotka tehostavat ajanhallintaa ja tilojen käytön optimointia sekä erittäin laadukkaita ja mutkattomasti toimivia kokoushuoneiden tekniikkaratkaisuja.

YHTEYDENOTOT JA HINTATIEDUSTELUT:

BIAMP UUTISIA

Evoko huonevarausjärjestelmä tehostaa kokoustilojen käyttöä

14 helmikuun, 2024|0 Comments

Evoko on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista huonevarausjärjestelmistä, jotka edistävät tehokasta ajanhallintaa ja tilojen käytön optimointia. Evoko on nyt osa laajempaa Biamp-tuoteperhettä. Helppokäyttöiset ja monipuoliset työtilojen varausjärjestelmät Liso Room Manager -tuotteilla hallinnoidaan tällä hetkellä jo [...]

Evoko liittyy osaksi Biamp-perhettä

1 syyskuun, 2023|0 Comments

Biamp ilmoitti tänään 1.9.2023 ostavansa ruotsalaisen Evokon, joka on tunnettu edistyksellisistä huonevarausjärjestelmistään. Yritysosto on jälleen merkittävä askel Biampin laajentumisstrategiassa ja sitoutumisessa tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia, integroituja ratkaisuja. Evokon tuotevalikoimaan kuuluvat huoneiden varausratkaisut ja työpisteiden [...]

Biamp Tesira koulutus

28 lokakuun, 2022|0 Comments

Tervetuloa mukaan Biamp Tesira audioprosessoreiden koulutuspäivään! Päivän aikana perehdytään Tesiraan tuoteperheenä, sekä järjestelmäohjelmoinnin perusteisiin. Kouluttajana toimii Intersonic Oy:n tekninen asiantuntija Pekka Patrikainen. Biamp pystyy globaalista komponenttitilanteesta huolimatta valmistamaan audioprosessoreja, myös Dante-versioina. Tuotteita löytyy hyvin [...]

AVB-verkot Biamp -ekosysteemeissä

27 toukokuun, 2022|0 Comments

AV-järjestelmät rakentuvat nykyisin vahvasti tietoverkkojen varaan. Useimmiten ohjaustiedon lisäksi myös ääni- ja kuvamateriaalia siirretään samaa verkkoa hyödyntäen. Tule mukaan aamupalatilaisuuteemme torstaina 2.6. klo 9:30-10:30 kuulemaan, kuinka AVB ja Dante eroavat toisistaan ja miksi AVB [...]

Biamp Devio – helppoutta kokousjärjestelmiin

9 maaliskuun, 2022|0 Comments

Biamp Devio on kompakti kokouslaitteiston hermokeskus, jonka avulla yhdistetään toisiinsa kaikki kokouksessa tarvittavat laitteet. Devio on parhaimmillaan tiloissa, joissa käyttäjät tuovat kokouksiin oman tietokoneensa ja haluavat aina varmasti ja helposti toimivan kokousjärjestelmän. Devion käyttöönotto [...]

Peittoäänijärjestelmien jälleenmyyjäverkosto vahvistuu

8 syyskuun, 2021|0 Comments

Vantaalainen 4Business on sertifioitunut viralliseksi Cambridge Sound Management jälleenmyyjäksi. Tämän lisäksi heidän tiloissaan pääsee myös konkreettisesti kokemaan hyvin säädetyn aktiivisen peittoäänijärjestelmän. ”Omaan peittoäänijärjestelmään investointi oli meille luonnollinen päätös parantaa avotoimistomme akustista ympäristöä sekä konkreettisin [...]

Peittoääni parantaa työtehoa ja puheen yksityisyyttä

6 toukokuun, 2021|0 Comments

Peittoääni kuvastaa erittäin hyvin ja suoraviivaisesti juuri sitä, mistä teknologiassa on kyse. Taustaäänellä peitetään ympäristöstä kuuluvia muita yksittäisiä äänilähteitä ja niiden häiritsevyyttä. Lähistöltä kuuluva puhe on yksi suurimpia työntekijän keskittymistä häiritseviä elementtejä erityisesti avokonttoreissa. [...]