Biamp Devio on kompakti kokouslaitteiston hermokeskus, jonka avulla yhdistetään toisiinsa kaikki kokouksessa tarvittavat laitteet. Devio on parhaimmillaan tiloissa, joissa käyttäjät tuovat kokouksiin oman tietokoneensa ja haluavat aina varmasti ja helposti toimivan kokousjärjestelmän. Devion käyttöönotto on myös helppoa ja nopeaa.

Deviossa otettu
kaikki huomioon

Avoimeen arkkitehtuuriin perustuvasta järeämmästä Tesira DSP-sarjasta poiketen Biamp Devio on suunniteltu nimenomaan kokouskäyttöön ja sen ominaisuudet on räätälöity erityisesti näitä tarpeita silmällä pitäen. Devioon kytketään kokoustilan mikrofonit, kaiuttimet, kamera sekä näytöt ja käytettävä tietokone. Yksinkertaisempi konfigurointi mahdollistaa myös nopean käyttöönoton.

Helppo yhdistää

Tietokone kytketään Devioon USB-kaapelilla, joka kuljettaa äänen ohella myös DisplayLink kuvasignaalin. Omalla tietokoneella voi siis liittyä kokoukseen helposti yhdellä kaapelilla. Jos tietokone ei tue kuvansiirtoa USB:n kautta, rinnalla on perinteinen HDMI-liitäntä, jolla kuva saadaan näkyville vanhemmistakin koneista. Kamerat liitetään Devioon USB:n avulla ja laitteessa on kaksi HDMI-ulostuloa kokoustilan näyttöjä tai projektoreita varten.

Tarvittaessa Devio voi olla täydellinen keskuslaite myös kiinteästi tilaan asennetun NUC-tietokoneen ja ohjauspaneelin kanssa, jolloin kokoustila toimii täysin itsenäisenä järjestelmänä ilman osallistujan mukanaan tuomaa konetta.

Ääniliitännät
valmiina

Devio toimii suoraan sujuvasti yhdessä Biamp Parle- ja Devio-mikrofonien kanssa ja prosessointi on räätälöity valmiiksi näitä silmällä pitäen. Järjestelmään voidaan kytkeä maksimissaan kaksi mikrofonia. Kokouskaiuttimiksi voidaan kytkeä joko aktiivikaiuttimet stereo RCA-linjaulostulon myötä tai passiivikaiuttimet suoraan Devion sisäänrakennettuun vahvistimeen. Kokouksen suuntaan ääni siirtyy  USB-väylän kautta. Ongelmattoman kokousäänen varmistamiseksi Deviossa on myös laadukas AEC-kaiunpoisto, jonka säätö tapahtuu helposti automatisoidun käyttöönoton avulla.

Tarvittaessa audio
myös langattomasti

Devio SCR-sarjassa on kaksi mallia: perusmalli SCR-20 sekä Bluetooth-yhteyden sisältävä SCR-25, joka mahdollistaa kokoukseen osallistumisen myös mobiililaitteen kautta. Tämän myötä kokoukseen voidaan liittää etäosallistuja myös vaikkapa tavallisella puhelulla.

Automatisoitu
käyttöönotto

Järjestelmä on nopea ottaa käyttöön Auto Setup -toiminnon ansiosta. Ohjattu käyttöönotto suorittaa testisignaalit, kuuntelee tilan luonteenomaiset akustiset piirteet ja tekee näiden perusteella tarvittavat säädöt mikrofoneihin, kaiutinulostuloihin sekä AEC-kaiunpoistoon. Devioon voidaan tehdä aina hienosäätöjä myös manuaalisesti, joten käyttöönotto ei ole pelkän automatiikan armoilla. Devio voidaan asentaa kalusterakenteisiin, kokouspöydän alle, laiteräkkiin tai siron ulkomuotonsa ansiosta jopa näkyville.

Devio SCR on toimiva ja luotettava videoneuvottelujärjestelmän hermokeskus, jonka asennus ja käyttö on helppoa. Perusmallilla toteutetun huoneen laitteiden hintataso on noin 3000€ alv0%, mikrofoneilla, kaiuttimilla ja kameralla varustettuna, pois lukien näytöt tai projektorit.

Suurempiin tiloihin suosittelemme useampia mikrofoneja tukevaa Devio SCX- tai konfiguroitavampaa Tesira-sarjaa.

Linkki valmistajan tuotesivulle
Devio Auto Setup

Lisätietoja: