zactrack mahdollistaa esimerkiksi äänen, valon, videon ja mekaniikan automaattisen ohjaamisen henkilön tai jonkin esineen sijainnin mukaan. Järjestelmän edut on helppo ymmärtää, kun miettii vaikkapa vapaaohjelmaa suorittavan taitoluistelijan seurantaa spottivaloilla jäähallissa tai näyttelijän dialogin lokalisointia monikanavaisella äänijärjestelmällä varustetussa teatterissa: interaktiivisuus ja improvisointi mahdollistuvat ennennäkemättömällä tavalla seuranta-automatiikan myötä.

Demotilaisuudet
20.5. ja 30.5.

Tule tutustumaan konkreettisesti zactrack Smart -järjestelmään demotilaisuuksiimme Aleksanterin Teatteriin Helsinkiin 20.5 ja 30.5.

Esittelemme oikeassa toimintaympäristössä zactrack seurantajärjestelmän toimintaa ja yksityiskohtia. Demotilaisuuksia on kaksi per päivä, aamupäiväsessiot 10-12 ja iltapäiväsessiot klo 13-15.

zactrack Smart

Seurantajärjestelmä koostuu radiolähettimistä (tag), vastaanottimista (anchor), mittakiekoista (puck), keskusyksiköstä (server) ja ohjelmistosta. Smart järjestelmän helppokäyttöisyys tulee esiin erityisesti järjestelmää käyttöönotettaessa. Reilusti alle tunnissa käyttöönotettavan zactrack Smart -järjestelmä kykenee seuraamaan kymmentä kohdetta kerrallaan.

Suurempien projektien zactrack PRO -järjestelmä vaatii enemmän valmisteluja ja tarkempia mittatyökaluja, mutta se skaalautuu puolestaan yli 50 seurantakohteeseen.

ILMOITTAUDU DEMOONLisätietoja: