Alan johtava immersiiviseen korvamonitorimonitorointiin keskittynyt KLANG:technologies on julkaissut uuden KOS 5.5 -ohjelmistopäivityksen. Uudistus yksinkertaistaa ja merkittävästi nopeuttaa käyttöönottoa kaikissa KLANGin toisen sukupolven laitteissa mukaan lukien :konductor, :kontroller ja :vokal, sekä  DiGiCo DMI-KLANG kortissa.

KOS 5.5 parantaa erityisesti SD-sarjan sekä Quantum-sarjan äänipöytien KLANG-integraatiota, samaan aikaan julkaistun DiGiCon ohjelmistopäivityksen ohella.

Tosiaikaista yhteistyötä
eri laitteiden välillä

DiGiCo-integraatio mahdollistaa äänipöydän ja Klangin kanavanimien reaaliaikaisen synkronoinnin. Äänipöydässä kutsuttu snapshot kutsuu automaattisesti myös Klangin vastaavan snapshotin. Ja sama pätee snapshottien tallennusten suhteen.

Uusi Dante Follow yksinkertaistaa audio- ja kontrolliverkon hallintaa prosessorien VLAN-jaon myötä. Tämä lisää verkon luotettavuutta ja parantaa latenssi-headroomia. Päivityksen myötä on myös aiempaa helpompaa automaattisesti reitittää signaaleja suoraan KLANG:app ja KLANG:kontroller -ohjelmien avulla, ilman Dante Controlleria.

Uudet käyttäjäystävällisemmät Root-intensity EQ -presetit tuovat myös nopeutta järjestelmän käyttöönottoon. Esimerkiksi operaattorit voivat nyt avustaa muusikoita etänä tallentamalla ja lataamalla miksausasetuksia kontrollereille tai appeihin Personal Mode -tilassa.

Orange Boxiin asennettu DMI-KLANG -kortti mahdollistaa puolestaan suoran konfiguroinnin KLANG:app -ohjelmistosta, ilman Orange Box Controlleria.

Etäkäyttömahdollisuus
ja historianäkymä

KOS 5.5 parantaa myös yleisiä hallintatoimintoja. Järjestelmään kytkettyjen kontrollereiden ja appien tunnistaminenkin on aiempaa helpompaa. Ohjelmistopäivityksiä voi tarvittaessa nyt tehdä jopa olemassa olevien laitteiden avulla. USB-muistin formatointi ja sisäisen ohjelmistoversion kopiointi voidaan tehdä suoraan laitteessa ja päivitys voidaan asentaa helposti laitteesta toiseen.

Järjestelmäilmoitukset kerätään nyt erikseen omalle osiolle KLANG:app:ssa, jossa historiatoiminnon avulla voi käydä läpi myös aiempia ilmoituksia, mikä auttaa vikaselvitystapauksissa.

Päivitys on ilmainen ja heti ladattavissa valmistajan sivustolta.


Lisätietoja: