Shure on julkaissut päivityksen suosittuihin WL18X-lavalier-mikrofoneihinsa. Uutuudet ovat 8 mm lyhyempiä ja melkein neljänneksen kevyempiä kuin edeltäjänsä ja myös äänenlaadun puolella on saavutettu kehitystä: dynamiikka-alue ja maksimiäänenpaine (jopa yli 140 dB SPL!) ovat edeltäjiään suuremmat ja kondensaattorimikkien sisäinen kohina puolestaan aiempaa pienempi. Nappimikkien taajuusvastetta on entisestään optimoitu ihmisäänelle (70 Hz – 20 kHz.)

Saatavilla olevat suuntakuviot ovat kardioidi (WL185m), superkardioidi (WL184m) ja pallo (WL183m). Liitinvaihtoehtoina on Shuren vakiomallinen  TA4F-mini-XLR-liitäntä tai vaihtoehtoisesti LEMO. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

Uudet WL18X-mikrofonit toimitetaan 90 asteen kulmassa säädettävän solmioklipsin, tuulisuojan ja säilytyspussin kera. Mikäli mikrofoneja on tarvis käyttää langattoman lähettimen sijaan langallisena, Shurella on tarjolla ratkaisuksi RPM400TQG-phantom-adapteri normaalilla XLR-liitännällä. 

Kesäkuun lopussa markkinoille saapuvat uudet mallit korvaavat aikaisemmat versiot, ensin irtomikrofoneina ja vanhan varaston loppuessa myös langattomien mikrofonien settikokonaisuuksissa (BLX/GLXD+/SLXD-sarjat).

Lisätietoja