Vantaalainen 4Business on sertifioitunut viralliseksi Cambridge Sound Management jälleenmyyjäksi. Tämän lisäksi heidän tiloissaan pääsee myös konkreettisesti kokemaan hyvin säädetyn aktiivisen peittoäänijärjestelmän.

”Omaan peittoäänijärjestelmään investointi oli meille luonnollinen päätös parantaa avotoimistomme akustista ympäristöä sekä konkreettisin tapa tutustuttaa myös asiakkaat järjestelmään”, toteaa 4Business Oy:n myyntipäällikkö Mika Helin.

Perusteet peittoäänen tarpeelle ovat korostuneet nykypäivänä merkittävästi. Avotoimistoympäristössä keskustelut, puhelut sekä työpöytien äärestä tehtävien videoneuvottelujen äänet erottuvat monesti kauas, helposti jopa parinkymmenen metrin päähän. Peittoäänen avulla ympäristön äänien häiritsevyyttä voidaan vähentää merkittävästi kuulijan ympäriltä, riippuen peittoäänen toiston tasosta.

Cambridge Sound Management on hionut osaamistaan ja tuotteitaan jo vuosia ja saavuttanut näin markkinajohtajan aseman. Globaalisti yli puolet myytävistä peittoäänijärjestelmistä on ”CSM”:n kehittämiä. Intersonic Oy on Biampin ja sen tuoteperheeseen kuuluvan Cambridge Sound Managementin virallinen maahantuoja Suomessa.Lataa valmistajan havainnollinen Sound Masking 101 esite.

Lue täältä lisää peittoäänijärjestelmien perusteista.