Intersonic Oy, audiovisuaalisten tuotteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö, on nyt virallisesti Renkus-Heinzin maahantuoja Suomessa. Renkus-Heinzin kaiutinratkaisut sopivat erinomaisesti yrityksen valikoimiin, muiden laadukkaiden tuotemerkkien rinnalle. Renkus-Heinz -tuotteita on muutoksen myötä saatavilla Intersonic Oy:n laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Kalifornialainen Renkus-Heinz keskittyy erityisesti sähköisesti suunnattaviin kaiutinratkaisuihin, ja on näiden kehityksen yksi merkittävimmistä uranuurtajista. Renkus-Heinz on useimmiten juuri se laitevalmistaja, jonka tuotteisiin viitataan arkkitehtuuriltaan vaativien ja akustiikaltaan haastavien kohteiden kaiutinsuunnitelmissa ja tarjouspyynnöissä.

Yrityksen yli neljänkymmenen vuoden historian ajalle mahtuu useita edistyksellisiä innovaatioita. Renkus-Heinz jatkaa edelleen samaa toimintafilosofiaansa; olla älykäs edelläkävijä kehittämässä tulevaisuuden äänijärjestelmiä jo tämän päivän tarpeisiin.

Intersonic Oy:n myyntijohtaja Antti Rintamäki pitää edustusta erityisenä tuotteiden erityispiirteiden lisäksi myös oman työhistoriansa vuoksi.

”Renkus-Heinz oli yksi ensimmäisistä brändeistä, joita alun perin sain vastuulleni siirtyessäni audiomyynnin pariin noin 15 vuotta sitten. Minulla on niiltä ajoilta yhä Vuoden Renkus-Heinz maahantuoja -palkinto tallessa ja nyt voinkin kaivaa sen uudelleen esiin ja tavoitella seuraavaa! Pitkäaikainen käytännön kokemukseni ja läsnäolo niissä ympäristöissä, joihin Renkus-Heinz tarjoaa johtavia kaiutinratkaisuja, on erittäin hedelmällinen yhtälö. Voimme tarjota valmistajan laajan valikoiman korkealaatuisia ratkaisuja kaikille urakoitsijoille ja AV-asentajille vaativimpiinkin asennuskohteisiin.”

Maahantuonnin siirtyminen Intersonicille on uusi mahdollisuus myös tehtaalle muun muassa jälleenmyyntiverkoston ansiosta.

”Olemme tyytyväisiä tähän uuteen tilanteeseen Suomessa. Odotamme innolla yhteistyötä Intersonicin erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa, joka on sitoutunut palvelemaan hyvin asiakaskuntaansa ja tarjoamaan parasta tietoa tuotteistamme”, sanoo Michal Poplawski Renkus-Heinzilta.

Valmistaja lupaa laajentaa tarjontaansa ja kertoo suunnittelevansa uusia ratkaisuja markkinoiden tarpeiden mukaan.

”Yhteistyössä maahantuojien kanssa voimme tarjota myös räätälöityjä kokonaisuuksia eri markkina-alueiden vaatimuksille. Tämä mahdollistaa tavallista paremman lopputuloksen käyttäjille, integraattoreille ja suunnittelijoille”, Renkus-Heinzin Euroopan toiminnoista vastaava Poplawski toteaa.


Lisätietoja:  

Antti Rintamäki, myyntijohtaja, +358 50 358 7878, antti.rintamaki@intersonic.fi

Mika Pynnönen, toimitusjohtaja, +358 50 68 499, mika.pynnonen@intersonic.fi

Michal Poplawski, Technical Sales Manager, Europe, +48 668 492 990, michal@renkus-heinz.com