Renkus-Heinz keskittyy erityisesti sähköisesti suunnattaviin kaiutinratkaisuihin ja on näiden kehityksen yksi merkittävimmistä uranuurtajista. Renkus-Heinz on useimmiten juuri se laitevalmistaja, jonka tuotteisiin viitataan arkkitehtuuriltaan vaativien ja akustiikaltaan haastavien kohteiden kaiutinsuunnitelmissa ja tarjouspyynnöissä.

Harro Heinz ja Algis Renkus perustivat yrityksen Kaliforniassa vuonna 1979. Yritys lähti kunnolla nousuun, kun Harron poika Ralph Heinz kasvoi yrityksen toimintaan mukaan. Hänen tekninen lahjakkuutensa ja ymmärryksensä akustiikasta on edesauttanut luomaan useita keksintöjä ja patentteja, jotka nostivat Renkus-Heinz tuotteet arvostetuimpien kaiuttimien joukkoon jo 1980-luvulla.

Myöhemmin Ralph on keskittynyt suunnittelemaan erityisesti sähköisesti suunnattavia kaiuttimia ja saavuttanut työssään alan huippuosaajan maineen. Rhaon II -ohjausohjelmisto, API-rajapinnat sekä kattava yhteensopivuus tämän hetken käytetyimpien audioverkkostandardien kanssa ovat hyviä esimerkkejä siitä, kuinka valmistaja pysyy ajassa mukana. Verkotusominaisuudet mahdollistavat tuotteiden etähallinnan ja seurannan jopa kaiutinelementtien tasolle saakka.

Toinen valmistajan perimässä vahvasti säilynyt piirre on asiakkaan tarpeiden mukaan kustomoitujen tuotteiden valmistaminen. Tämä on mahdollista, koska valtaosa tuotteista valmistetaan edelleen yrityksen omassa tehtaassa Foothill Ranchilla, Los Angelesin eteläpuolella. Tuotekataloginsa saattaakin aluksi tuntua varsin hulppealta, vaikka itseasiassa kyse on lähinnä lukemattomista variaatioista samoista perustuotteista. Niitä tarvitaan ympäristöissä, joissa huomaamaton ulkonäkö tai vaikkapa säänkestävyys on merkitsevä ominaisuus.

Renkus-Heinz jatkaa yrityksenä edelleen samaa alkuaikojen toimintafilosofiaansa; olla älykäs edelläkävijä kehittämässä tulevaisuuden äänijärjestelmiä jo tämän päivän tarpeisiin.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.

ME SUOSITTELEMME

IC16-RD 

Tämä Iconyx-sarjan kulmakivi on oikea työkalu akustisesti haastaviin ympäristöihin, joissa puheen ymmärrettävyys on erityisen tärkeää. Tuotteessa on kuusitoista 4″ koaksiaalielementtiä, jolla jokaisella on oma vahvistinkanavansa, ja kokonaisuutta ohjaa monipuolinen Rhaon II-ohjelmisto.

Monista muista valmistajista poiketen Iconyx-teknologia mahdollistaa useita yhtäaikaisia äänen suuntauskiiloja sekä akustisia keskipisteitä, joiden avulla äänen tarkka suuntaus halutuille kuuntelualueille on mahdollista. Kaiutin on varustettu ajan mukaisesti tuplavarmennetulla Dante/AES67 -audioverkolla.

IC16-RD:n tyypillinen työmatka on noin 40 metriä ja kaiutin tuottaa pilarikaiuttimille tuttuun 30 metrin mittauspisteeseen yli 110dB äänenpaineen.

 

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TUOMAS TUOMISTO

Sales Manager
Installed Audio &
Sound Masking

tuomas.tuomisto@intersonic.fi
+358 20 747 9358
+358 50 537 9884

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?