Barco G100 laserprojektorissa yhdistyy suuri valoteho, korkea kuvanlaatu, tekninen monipuolisuus, luotettavuus sekä ekologisuus. Tutustu viiteen hyvään syyhyn, miksi Barco G100 on loistava valinta moniin projisointitarpeisiin.

Enemmän
valotehoa

G100 on Barcon tehokkain yhden sirun teknologialla toteutettu DLP-projektori. Tarjolla on kolme eri tehoversiota WUXGA-resoluutiolla. W16, W19 ja W22 mallit tarjoavat mallinumeronsa mukaisesti 16-, 19- tai 22-tuhatta ISO-lumenia valotehoa. Normaaliteholla projektorin valoyksikön käyttöiäksi luvataan noin 20 000 tuntia.

Tarvittaessa projektoreihin saadaan vielä 8% lisäpotkua Super Bright -toiminnolla, jonka seurauksena käyttöikä hieman lyhenee ja projektori lämpenee enemmän. Vastaavasti eco-toiminnolla teho puolitetaan ja käyttöikä luonnollisesti kasvaa.

Hiljainen
käytössä

Projektorikuvan tulee näkyä, mutta käyntiäänen ei pidä kuulua. Suuresta valotehosta huolimatta tehokkaimman W22-versionkin normaali käyntiääni on vain 42dB(A) ja eco-modessa 36dB(A). Pienemmissä teholuokissa käyntiäänet ovat luonnollisesti tätäkin hiljaisempia.

Desibeliluvut voi hahmottaa helpommin, kun niitä verrataan tutumpiin elämisen ääniin. Aution luonnon taustakohinan tai kuiskauksen äänentaso on noin 30dB(A), hiljainen kirjasto tai tietokoneen tavallinen käyttöääni on noin 40dB(A) ja rauhallisen asuinalueen ympäristön äänimaailma tai jääkaapin tuottama hurina on noin 50dB(A). Koneellinen ilmastointi tai kevyt puheensorina vastaa noin 60dB(A) äänentasoa. Barco G100-sarja on siis erittäin hiljainen!

Suunniteltu
kestämään

Yleisesti projektorien toimintaympäristöksi määritellään sisätilat ja normaali huonelämpötila ja ilmankosteus. Käyttö ulkona tai äärimmäisissä olosuhteissa saa monet muut tuotteet nopeasti vikatilaan.

Barco G100 projektorien mekaaninen rakenne on suunniteltu kestämään myös kovaa ulkokäyttöä, ja tehokas tuuletus mahdollistaa toiminnan jopa 50°C lämpötiloissa. Suurten ja näyttävien projisointien toteuttaminen ei ole siis ongelma kesähelteelläkään.

Vain luovuus
rajoittaa käyttöä

G100 toimii missä tahansa käyttöasennossa, joten se voidaan sijoittaa haastaviinkin paikkoihin. Barco projektoreissa on runsaasti kiinnityspisteitä ripustusta ja asennusta tai keikkatarvikkeita silmälläpitäen.

Projektorilla voidaan toteuttaa 2D ja 3D projektiot, läheltä ja kaukaa. Projisointien blendaus ja warppaus onnistuu myös ilman lisälaitteita. Barco G100 on siis visuaalisten sisällöntuottajien ”sveitsinlinkkari” – työkalu, joka taipuu lähes kaikkeen.

Ekologinen
vaihtoehto

G100:ssa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys, lähtien jo pakkausmateriaaleista. Kehittyneen virtalähteen ansiosta projektori kuluttaa valmiustilassa vain alle 0,5W. Moduuleina vaihdettavat varaosat ja laaja linssivalikoima parantavat projektorien monikäyttöisyyttä, huollettavuutta ja pitkäikäisyyttä.

Poikkeuksellisen edullinen
ja hyvin saatavilla

Barco on synonyymi korkealaatuisille projisoinnin ja kuvaprosessoinnin ammattityökaluille. Useimmiten korkea laatu tarkoittaa myös korkeaa hintaa. G100-mallisarja yhdistää kuitenkin huippulaadun poikkeuksellisen edullisiin hankinta- ja käyttökustannuksiin.

Globaalista komponenttipulasta huolimatta G100-projektoreita on erittäin hyvin saatavilla, suoraan tehtaan varastosta. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

LISÄTIETOJA:

Linkki tuotesivulle

Linkki G100 esitteeseen