Espoossa, Olarinluoma 12 etupihalla on torstaina grilli kuumana, juomat kylmänä ja Pikku-Markun posetiivi soi tasatunnein. Päivän kohokohta on tietenkin Outlet-myyntitapahtumamme, jossa on todella paljon hyviä erikoistarjouksia Outlet-tuotteista, ex-demolaitteista sekä aivan uusista tuotteista. Koko myyjäkaartimme on paikanpäällä tavattavissa.

Julkaisemme tällä uutissivulla torstaina myytävien tuotteiden listamme hintoineen klo 10, joten kaupankäynti onnistuu myös ilman paikanpäälle saapumista. Kaikki myydyt Outlet- ja demotuotteet on heti torstaina noudettavissa Olarinluomasta ja vastaavasti uudet tuotteet toimitetaan jälkikäteen päävarastostamme. Tarjoamme ilmaisen rahdin kaikkiin yli 200€ tilauksiin. Muissa tapauksissa rahtikustannus on 20€.

Uusilla tuotteilla on normaali takuu, outlet- ja demotuotteilla on 1kk takuu, jonka aikana kaupat voidaan perua, jos tuote ilmenee vialliseksi.

Kuinka voit tehdä kauppoja Outlet-kesäpäivän tuotteista:

  1. Voit keräillä myyjien avustuksella paikanpäällä Olarinluomassa haluamasti tuotteet ja niistä kirjataan lopuksi myynti. Jos olet jo olemassaoleva luottokelpoinen laskutusasiakkaamme, myynti voidaan laskuttaa 14pv nto, muussa tapauksessa maksu voidaan suorittaa korttimaksuna paikanpäällä.
  2. Voit tilata oheisilta tarjouslistoilta tuotteita sähköpostitse, oheisen tilaussähköpostilinkin kautta. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Käsittelyhetkellä vielä saatavilla olevat tuotteet kerätään sivuun ja siitä kirjataan tilaus. Maksutavat etätilauksille ennakkolaskulla tai luottokelpoisille asiakkaille 14pv nto laskulla.

Ladattavia listoja ei ennätetä päivittämään päivän aikana jokaisen myynnin jälkeen, joten eteen tulee väistämättä tilanteita, joissa tuotteille on useampia halukkaita ostajia tai joku muu on ostanut jo tuotteen, vaikka se olisikin ladattavilla listoilla vielä näkyvissä. Nopeus on siis valttia!

Kaikki tässä uutisessa ja hinnastoissa mainitut hinnat ovat alv 0%