Työn kuvaus

Oletko kiinnostunut myynnistä ja haluat ottaa urallasi seuraavan askeleen? Myyjänä olet yrityksen keulakuva ja tehtävänäsi on myydä audiovisuaalisia tuotteita. Työsi pääasiallinen painopiste on video- ja projektiolaitteissa, mutta työhösi tulee sisältymään myös muiden tuoteportfolioomme kuuluvien tuotteiden myyntiä. Tulet aktiivisesti toimimaan markkinoilla, työskentelemään sekä olemassa olevien että potentiaalisten asiakkaiden parissa, analysoimaan asiakkaiden tarpeita ja esittämään ratkaisuja. Tulet tekemään asiakashankintaa koko maassa ja olemaan päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, toimittajiin ja logistiikkayrityksiin. Oman tuoteryhmäsi kohdalla työhösi tulee kuulumaan myös joitakin sisäänostoon liittyviä tehtäviä.

Kuka olet?

Sinulla on vähintään lukiokoulutus ja useamman vuoden kokemus teknisestä myynnistä yritysasiakkaille. Audiovisuaaliset tuotteet ovat intohimosi. Jotta viihtyisit ja menestyisit työssäsi, on tärkeää, että osaat ottaa vastuuta ja toimia oma-aloitteisesti. Sinulla on kyky inspiroida ja motivoida, ja luot uskoa asiantuntemuksesi, avoimuutesi ja luotettavuutesi kautta. Olet myyntisuuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja hyvä luomaan suhteita. Kommunikoit vaivatta sekä suullisesti että kirjallisesti ruotsiksi ja englanniksi. Matkustat mielelläsi ympäri Suomea ja tapaat uusia ihmisiä. Nautit kauppojen teosta ja suhteiden luomisesta. Työhön sisältyy paljon matkustamista ja B-ajokortti on välttämätön.

Yhteyshenkilö

Lisätietoja saat Intersonicsin toimitusjohtajalta Peter Brodinilta.  Haastatteluja järjestetään jatkuvasti, joten älä viivyttele hakemuksesi kanssa!

Contact the job poster
Seniority Level
Mid-Senior level

Industry
Entertainment

Employment Type
Full-time

Job Functions
Sales
Business Development
Product Management

Lähetä ansioluettelosi ja työhakemuksesi osoitteeseen info@intersonic.fi