Class-D vahvistinteknologian idea keksittiin jo 50-luvulla briteissä Alec Reevesin toimestamutta kokonaistehon määrä ja luotettavuus vaivasi vielä hyvin pitkään kyseisellä toteutustavalla valmistettuja vahvistimia

Firenzeläinen Powersoft on reilun 25-vuotisen historiansa aikana ollut yksi merkittävimmistä ellei jopa merkittävin alan pioneeri kyseisen teknologian kehittymisessä sille tasolle, jotta sitä voidaan hyödyntää luotettavasti myös suuritehoisiin ja vaativiin esitystekniikan tarpeisiin. Powersoft valmisti esimerkiksi alan ensimmäiset aktiivikaiuttimissa käytetyt tehokkaat Class-D vahvistinmoduulit.

Valmistaja luottaa edelleen tuotteidensa korkeaan laatuun. Neljän vuoden vakiotakuun lisäksi tehdas myöntää takuuseen yhden vuoden lisää, kun asiakas rekisteröi tuotteensa 30 päivän kuluessa ostosta. Rekisteröinnin jälkeen tuotteilla on siis viiden vuoden täysi tehdastakuu.

Powersoft haluaa parhaillaan olevalla kampanjallaan tarjota tämän lisävuoden myös kaikkiin rekisteröimättömiin, neljän vuoden sisällä ostettuihin, takuunalaisiin tuotteisiinsa. Kampanja on voimassa 23.4.2021 saakka ja tämä jos mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää saman tien.

Uusille sekä kampanjan kattamille tuotteille myönnettävä lisävuosi aktivoidaan täysin samalla tavalla. Luo valmistajan verkkosivuilla oma My Powersoft -tilijonka jälkeen voit rekisteröidä tuotteesi laajennetun takuun piiriin.Kiinnostaako tutustua Powersoftin taustoihin

Lue tästä mielenkiintoinen Carlo Lastruccin haastattelu. Carlo oli yksi kolmesta Powersoftin perustajista ja hän on nykyisin yrityksen hallituksen puheenjohtaja. Haastattelu on vuodelta 2011, ajalta jolloin audioverkotuksen standardit hakivat vielä omaa paikkaansa. 


Täältä sen sijaan löydät teknisempiä avauksia Powersoftin nykyisin käyttämistä teknologioista.