Todella monikäyttöistä ja alati kasvavaa vahvistinvalikoimaa valmistavan Powersoftin tuotteet edustavat alan viimeisintä teknologiaa. Ne ovat arvostettuja luotettavuudestaan ja tunnettuja suurista tehoista mutta pienestä koosta ja keveydestä verrattuna kilpailijoiden käyttämään vanhempaan teknologiaan. Hinnaltaan kilpailukykyinen moderni vahvistinteknologia säästää myös energiaa ja tuottaa sitä kautta minimaalisesti hukkalämpöä.

Powersoftin vahvistimet ovat löytäneet paikkansa ammattiaudiomarkkinoilla niin kiertue- kuin asennuskäytössä rokkikeikoilta teatterilavoille ja urheiluareenoilta kongressikeskuksiin.

Tästä pääset Powersoftin kotisivuille.Powersoft takuu -kampanja 23.4.2021 asti

Powersoft myöntää vahvistimille vakiona olevaan neljän vuoden takuuseen yhden vuoden lisää, kun vahvistimen ostanut asiakas rekisteröi tuotteen viimeistään 30 päivän kuluessa ostosta. Rekisteröinnin jälkeen vahvistimella on viiden vuoden takuu!

Asiakkaan tulee luoda profiili Powersoftin portaaliin ja sen jälkeen vahvistin voidaan rekisteröidä laajennetun takuun piiriin My Powersoft -tilillä.

Nyt kampanja kattaa myös ne vahvistimet, jotka on ostettu aikaisemmin ja eivät täytä yllä mainittua 30 päivän ehtoa, mutta kuuluvat vielä neljän vuoden takuun piiriin. Tämä kampanja on voimassa 23.4.2021 asti.