König & Meyer on julkaissut kolme uutta järkevän hintaista räkkivirtajakajaa. Jakajien virtakytkin on suojattu läpinäkyvästä muovista valmistetulla kannella, joten kytkintä ei voi vahingossa sohaista epätoivottuun asentoon. Ne kestävät jopa 3500 watin kuorman ja kaikissa malleissa on kahden metrin virtajohto.

Nämä yhden räkkiunitin kokoiset jakajat ovat erinomainen ratkaisu niin kotistudioihin kuin keikkaräkkeihin. Irrotettavien päätyjen ansiosta virtajako voidaan kääntää kohteen vaatimaan asentoon.

       

Uudet mallit korvaavat valmistajan aiemmat vastaavat tuotteet (28665, 28670 ja 28675), mutta alhaisempien valmistuskustannuksien ansiosta nyt julkaistavat tuotteet maksavat alle puolet edeltäjistään. Suositushinta uutuuksille on tasan 30 euroa (alv 0%).

Varsinkin keikkakäytössä monia edullisia tarvikejakareita vaivaava päätyjen murtuminen vältetään tukevien ja suurempien metallisten räkkikiinnikkeiden avulla. Tämä tekee näistä houkuttelevan vaihtoehdon myös kaikkiin tyypillisiin av-asennuskohteisiin, sillä maineestaan tarkka K&M ei ole tinkinyt laadusta ja näin tuotteille annetaankin 2 vuoden takuu. Ja kuten ”Könärin” tapaan kuuluu, kaikkia valmistukseen käytettyjä komponentteja voi tilata myös erikseen varaosina.

28672 on seitsemällä suko-pistokepaikalla ja virtakytkimellä varustettu versio. Virtakytkin sijaitsee pistokepaikkojen vastakkaisella puolella.

https://www.k-m.de/en/products/accessories-for-stage-studio-and-home-recording/19-equipment/28672-19-power-box-black

28673 on ilman kytkintä oleva virtajakaja, jossa pistokepaikkoja on kahdeksan.

https://www.k-m.de/en/products/accessories-for-stage-studio-and-home-recording/19-equipment/28673-19-power-box-black?number=28673-000-55

28674 on seitsemällä pistokepaikalla ja virtakytkimellä varustettu versio. Virtakytkin sijaitsee samalla puolella pistokepaikkojen kanssa.

https://www.k-m.de/en/products/accessories-for-stage-studio-and-home-recording/19-equipment/28674-19-power-box-black?number=28674-000-55


Uudet virtajaot ovat saatavilla K&M maahantuojalta Intersonic Oy:sta sekä kotimaisilta jälleenmyyjiltä toukokuun alusta alkaen.


Tuotteiden asennusohje sekä tarkemmat tiedot