Poikkeusolojen myötä tulleet varotoimet ovat muuttaneet usean toimialan, kuten sairaaloiden ja kaupan alan päivittäisiä työtoimia. Ranskalaiselta kuuloavusteisten tuotteiden valmistajalta Opus Technologiesilta löytyy tuoteratkaisuja, joilla voidaan helpottaa työntekijöiden kommunikointia asiakkaille ja kollegoille noudattaessa suositeltua turvaväliä.

OP-6505B esimerkki

Kauppojen kassoille ja palvelutiskeille ilmestyneet pleksilasit toimivat hyvänä suojana asiakkaiden ja henkilöstön välillä, mutta ne myös tuovat haasteita osapuolten puheen kuulumiseen. Opuksen OP-6505 on sisäpuhelin, joka koostuu kaiuttimisesta ja mikrofonista, joka on integroitu ikkunaan tai mihin tahansa sileälle pinnalle kiinnitettävään yksikköön sekä myyjän puolelle asetettavasta kaiuttimella varustetusta pöytämikrofonista. OP-6505B -malliversio tukee erityisesti kuuloavusteisten asiakkaiden asiointia, joiden kuulemiskykyä pleksilasi voi rajoittaa.

D6 esimerkit

Etäisyyksien ylläpitäminen voi olla haastavaa eri osapuolien vuoropuhelua vaativissa työtehtävissä. Opus Technologies tarjoaa Bicom-kumppanuuden ansiosta kaksipuolisen viestintäjärjestelmän, jonka avulla yksi tai useampi henkilö pystyy kommunikoimaan etäyhteyden kautta. Järjestelmä sisältää helppokäyttöiset D6-yksiköt ja valinnan mukaisen kuulokeratkaisun, kuten micro-headset -kuulokkeet, joka vapauttaa työntekijän kädet työskentelyyn.

Lisätietoja ratkaisuista saat valmistajan www-sivuilta sekä ottamalla yhteyttä meidän Opus Technologies tuotevastaavaan Antti Rintamäkeen.