Epson, markkinoiden johtava Pro AV -näyttöjen valmistaja yli 6000 lumenin teholuokassa, on nimittänyt Intersonicin – yhdessä sisaryhtiöiden Intersonic AB ja Stagelab AS kanssa – Suomen, Ruotsin ja Norjan jakelijakseen.

Sopimus kattaa Epsonin ammattiprojektorit, mukaanlukien sellaiset tuotteet kuten palkittu, isoihin tiloihin suunniteltu Pro L1755UNL-laserprojektori sekä Pro L12000Q, joka on maailman ensimmäinen 12 000 lumenin laserprojektori natiivilla 4K 3LCD -kuvalla.

Intersonicin toimitusjohtaja Peter Brodin: ”Epson oli luonteva valinta korkealuokkaisten videotuotteidemme portfolioon. Laaja tuotevalikoima, vahva sitoutuminen huoltoon ja ylläpitoon sekä jatkuvat investoinnit tuotekehitykseen tekevät Epsonista täydellisen kumppanin meille ja auttaa meitä vastaamaan markkinoiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään.”

Epsonilla ammattinäytöistä vastaava tuotepäällikkö Rasmus Nielsen puolestaan toteaa näin: ”Olemme hyvin innostuneita viritellessämme tätä uutta yhteistyökumppanuutta halki koko Pohjolan. Epson kasvaa erittäin voimakkaasti viihdeteollisuuden puolella ja Intersonic tuo sen laajentumiselle juuri oikeanlaista kokemusta ja tukea.”

 

Intersonic / Stagelab

Intersonic ja Stagelab yhdessä muodostavat Bright Group Oy:n tuotemyynnin. Bright on Pohjoismaiden johtava tapahtuma- ja esitystekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yhtiö.

Olemme maahantuoneet ja toimittaneet korkealaatuisia brändejä jo yli 20 vuoden ajan asennusyrityksille ja vuokraajille sekä muille vaativille jakelijoille, jälleenmyyjille ja käyttäjille. Pohjoismainen tuotevalikoima kattaa tämän päivän vaativien markkinoiden video-, ääni-, valaistus-,  ja tarvikevalikoiman sekä lavamekaniikan.

Suomen markkinoilla nykyinen painopiste on video- ja projektorilaitteissa, sekä siihen liittyvässä infrastruktuurissa ja tarvikkeissa.

Brightilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa – pääkonttori sijaitsee Suomessa, Espoossa.

www.intersonic.fi

www.intersonic.se

www.stagelab.no

 

Epson

Epson on maailman johtava teknologiayritys, joka on omistautunut yhdistämään ihmisiä, asioita ja informaatiota omilla alkuperäisillä, kompakteilla ja huipputarkoilla tekniikoillaan. Tuotevalikoimallaan, joka ulottuu mustesuihkutulostimista digitaalisiin painojärjestelmiin ja edelleen 3LCD-projektoreihin, älylaseihin, sensorijärjestelmiin ja teollisuusrobotteihin, yritys keskittyy kehittämään asiakaskuntansa odotukset ylittäviä innovaatioita niin tulostimien, visuaalisen kommunikaation, asusteiden ja robotiikan aloilla.

Epson Groupin omistaa japanilainen Seiko Epson Corporation, jonka palveluksessa eri puolilla maailmaa on kaikkiaan yli 67 000 työntekijää 90 eri yrityksessä. Yritys on ylpeä kantamastaan yhteiskuntavastuusta niillä paikkakunnilla, joissa se toimii ja pyrkii myös aktiivisesti vähentämään toimintansa aiheuttamaa ympäristökuormitusta.  

Yrityksen Euroopan pääkonttori, Epson Europe B.V., sijaitsee Amsterdamissa Hollannissa ja sieltä johdetaan myös toimintoja Lähi-idässä, Venäjällä sekä Afrikassa. Epson Europen palveluksessa oli vuoden 2015 tilikaudella 1 700 työntekijää ja myynti oli yhteensä 1 577 miljoonaa euroa. 

www.epson.ie 

www.epson.com