Tiedotimme helmikuussa, että Audico Holding Oy on ostanut Bright Group Oy:n installaatio-, maahantuonti- ja laitemyyntiliiketoiminnat Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa toimivat yhtiöt ovat Bright Installation Oy ja Intersonic Oy.

Audicon huoltopalvelutiimi saa nyt lisää rautaisia ammattilaisia joukkoonsa, kun Audico-konserniin kuuluvien uusien yhtiöiden laitehuolto- ja ylläpitopalvelut muuttivat Audicon toimitiloihin 1.6.2020.

AV-laitteiden ja -järjestelmien hallittu huolto ja ylläpito takaavat niiden toimivuuden kaikissa tilanteissa. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme huoltaa ja korjaa mm. valo-, äänija kuvakalustoa joko huollon toimipisteessä tai asiakkaan omissa tiloissa. Audicon palvelut kattavat omien laitteidemme ja järjestelmiemme tukipalvelujen lisäksi myös huoltopalvelujen tarjoamiseen kolmannen osapuolen toimittamille laitteille ja järjestelmille.

Yhdessä toimivien huoltopalvelujen toimipiste sijaitsee osoitteessa Olarinluoma 12, 02200 Espoo. Palvelemme teitä ma-pe klo 8.00-16.00. Huoltopalveluihin saa jatkossa yhteyden huollon vaihdenumerosta 020 747 9343 tai osoitteesta service@audico.fi.

Tutustu huoltopalveluihin tarkemmin osoitteessa www.audico.fi/huolto.