Vihdoin yhdessä – pitkän odotuksen jälkeen parhaat tuotemerkit ja palvelevat ammattilaiset ovat saman katon alla! Audicon ja Intersonicin maahantuonti- ja myyntiliiketoiminnot ovat nyt yhdistyneet uudeksi Intersonic Oy:ksi. Tarjoamme entistä kattavamman valikoiman tuotteita elämys- ja tapahtuma-alalle sekä monipuolisia valo-, ääni-, video- ja AV-viestintäratkaisuja jälleenmyyjille, urakoitsijoille ja yrityksille.

Uudistunut Intersonic Oy on vahva laitemaahantuoja ja jälleenmyyjä. Olemme muokanneet valikoimaamme ja se sisältää nyt toivotuimmat ja tarvituimmat tuotemerkit Suomen markkinoille. Tarjoamme entistä kattavamman ja selkeämmän tuotekokonaisuuden ammattitaitoisen myyntihenkilökuntamme voimin. Kehitämme jatkuvasti tarjontaa ja toimintaa tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa.

Intersonic muutti kesällä ja uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Olarinluoma 12, 02200 Espoo. Olarinluoman toimisto tarjoaa hyvät tilat yhteistyöhön ja koulutukseen, erilliset demotilat sekä varastotoiminnot ja laitehuollon.

Ollaan yhteyksissä!

Asennus- ja projektiliiketoiminta on keskittynyt Audico Systems Oy:lle. Yhteystiedot löydät täältä.