Audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja ja laitevalmistaja Audico ostaa Bright Group Oy:n installaatio-, maahantuonti- ja laitemyyntiliiketoiminnat Suomessa ja Ruotsissa.

Nyt toteutettavassa yrityskaupassa Audico Holding Oy ostaa Bright Group Oy:ltä kaksi Suomessa ja neljä Ruotsissa toimivaa osakeyhtiötä. Suomessa toimivat yhtiöt ovat Bright Installation Oy ja Intersonic Oy ja Ruotsissa toimivat yhtiöt Bright Installation AB, Intersonic AB, Technovox AB ja Bright Sales & Distribution AB.

Asiakkaiden näkökulmasta Intersonicin palvelut, tuotteet, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot tulevat säilymään samana yrityskauppauutisesta huolimatta.

Tavoitteena kasvu Pohjoismaissa

– Yrityskaupan myötä osaamisemme vahvistuu merkittävästi ja pystymme tarjoamaan toimialan parasta palvelua kaikissa AV-, kommunikaatio- ja esitysteknisissä ratkaisuissa. Myös huolto- ja ylläpitopalvelumme vahvistuvat sekä Suomessa että Ruotsissa, ja pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin palveluliiketoiminnassa, painottaa Audico Holding Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.

– Yrityskauppa toteuttaa Audicon kasvustrategiaa vahvistamalla yhtiön markkina-asemaa ja laajentamalla markkina-aluetta Pohjoismaissa. Lisäksi tavoitteemme on kasvattaa Audicon kehittämien ja valmistamien Avec-äänievakuointijärjestelmien vientiä Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin, kertoo Harri Leiva.

Bright Group:in toimitusjohtaja Patrick Svensk näkee yrityskaupassa monia etuja.

– Yritykset täydentävät toisiaan hyvin. Asiakkaat, yhteistyökumppanit ja henkilökunta hyötyvät näistä yritysjärjestelyistä ja palvelut ja tuotteet säilyvät korkeatasoisina ja asiakaslähtöisinä.

Bright Groupin virallinen tiedote yrityskaupasta