Marraskuussa 2020 henkilökuntaansa kasvattanut Intersonic Oy on nimittänyt myyntijohtajakseen Antti Rintamäen. Rintamäki omaa erittäin laajan työkokemuksen AV-alan eri työtehtävissä jo 30 vuoden ajalta.

Suomalainen AV-laitteita maahantuova ja myyvä Intersonic Oy siirtyi yrityskauppojen myötä Audico Holding Oy:n omistukseen keväällä 2020. Myöhemmin marraskuussa 2020 Audico-konsernin tytäryhtiön, Audico Systems Oy:n, maahantuonnin ja laitemyynnin liiketoiminnot fuusioituivat Intersonic Oy:n kanssa muodostaen uuden Intersonic Oy:n. Viidestä hengestä koostunut henkilökunta kasvoi seitsemällä uudella henkilöllä ja toimitusjohtajana aloitti Audico Holding Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.

Ammattilaisäänentoisto- ja broadcastingtuotteiden myyntipäällikkö, Antti Rintamäki, on nimetty Intersonic Oy:n myyntijohtajaksi. Rintamäki aloittaa tehtävässään välittömästi ja vastaa jatkossa yhdeksänhenkisen myyntitiimin johtamisesta, yhtiön myyntiliiketoiminnasta, Outlet-liiketoiminnasta ja asiakaspalvelusta. Myyntijohtaja toimii Intersonic Oy:n myyntitiimin ja varaston esimiehenä. Rintamäen vastuulla aiemmin olleet suorat päämies- ja asiakassuhteet tullaan määrittelemään uudelleen sisäisesti ja näistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen sekä Intersonic Oy:n eri viestintäkanavissa.

”Antin nimeäminen Intersonic Oy:n myyntijohtajaksi on järkevä toimenpide, jotta pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Myynnin sujuva yhteistyö on tästä syystä avainasemassa. Antilla on pitkä kokemus alalta sekä myynnin tehtävistä, jonka lisäksi hänellä on vahva kiinnostus luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Uskon Antin olevan liima, joka sitoo myyntistrategiamme päivittäiseen myyntityöhön”, kertoo Intersonic Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.

”On suuri kunnia päästä johtamaan monipuolisesti lahjakasta ja kokenutta Intersonicin myyntijoukkuetta. Tiimityöskentelyn sekä asiakaspalvelun kehittäminen tulevat olemaan näkyvimpiä asioita uudessa toimenkuvassa. Sydäntäni lähellä ovat myös työyhteisön ja yksittäisen työntekijän hyvinvointiin liittyvät asiat. Vaikka työskentelemme kovin teknisellä alalla, on tärkein pääomamme edelleen osaava ja hyvinvoiva henkilökunta. Kun rattaamme on hyvin öljytty, hyötyvät siitä myös asiakkaat”, Antti Rintamäki summaa.

Lisätietoja:

Harri Leiva, toimitusjohtaja, +358 44 555 9093, harri.leiva@intersonic.fi

Antti Rintamäki, myyntijohtaja, +358 50 358 7878, antti.rintamaki@intersonic.fi