Varastokiinteistössä tapahtunut tulipalo aiheuttaa viivästyksiä Intersonic Oy:n toimituksiin ainakin viikolla 26

Ainontie 5 kiinteistössä havaittiin tulipalo tiistai-iltana 28.6. Samassa kiinteistössä sijaitsee PostNord Oy:n varasto, jossa usean muun yrityksen lisäksi sijaitsee myös Intersonic Oy:n tukkuvarasto.

Pelastuslaitos sai palon hallintaan ja sammutettua saman illan aikana. Onnettomuudesta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Palon syttymissyy on toistaiseksi epäselvä.

Intersonicin kannalta tulipalo sijoittui onneksi varastomme fyysisen sijainnin suhteen eri osaan kiinteistöä, mutta savun ja veden aiheuttamia materiaalivahinkoja saattaa kuitenkin ilmetä.

Varaston toiminta on viranomaisten toimesta toistaiseksi kokonaan keskeytetty pelastustöiden ja lisätutkimusten vuoksi. Tämän hetken arvion mukaan toimitukset ovat keskeytettynä osaltamme ainakin kaksi vuorokautta.

Päivitys 29.6. klo 16:45

Pelastustoimien etenemisen myötä varastossa on päästy toimimaan rajoitetusti. Uutta väliaikaista varastotilaa valmistellaan kiinteistön puitteissa.

Toimitusten vastaanotto alkaa jälleen torstaina 30.6.

Varaston vahinkoarviointi aloitetaan perjantaina 1.7.

Toimitukset asiakkaille alkavat uudestaan tämän hetken arvion mukaan alkuviikolla 27.

Päivitys 8.7. klo 15:00

Varastomme läpikäynnin myötä voimme onneksemme todeta aineellisten vahinkojen olleen omalta osaltamme hyvin minimaalisia.

Katkoksen aiheuttamaa toimitusruuhkaa on purettu alkuviikon aikana ja toimitusten osalta olemme päässeet tänään takaisin normaaliin rytmiin.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuneita toimitushäiriöitä!
Lisätietoja: