In-Ear -monitorointia on käytetty jo pitkään livekeikkojen lavametelin alentamiseksi ja tarkemman kuuntelun järjestämiseksi esiintyjille. KLANG:technologies on binauraaliseen kuunteluun ja siihen liittyvään reaaliaikaiseen prosessointiin erikoistunut yritys.

Klangin teknologia vie stereomonitoroinnin uudelle immersiiviselle tasolle. Klang on analysoinut ihmisen tavan hahmottaa äänen tulosuunta ympäristöstään ja rakentanut tämän monimutkaisen algoritmin ympärille helppokäyttöisiä laitteistoja ja käyttöliittymiä.

Binauraalisen prosessoinnin avulla miksauksesta saadaan perinteistä stereokuvaa parempi, kun äänilähteitä voidaan sijoitella kolmiulotteisesti äänikentässä. Tämä auttaa myös pitämään kuunteluvoimakkuudet aiempaa maltillisempina ja vähentää korvien väsymistä, sillä realistinen lokalisaatio aktivoi aivojen luonnollisen kyvyn priorisoida haluttuja asioita miksauksessa ilman tasojen nostamista.

Binaural basics -video
Klang app walkthrough -video

LISÄTIETOJA

ME SUOSITTELEMME

Klang Vokal -prosessori mahdollistaa kaksitoista erillistä kuuntelumiksausta. Kuhunkin niistä voidaan poimia 24 mono- tai stereotuloa kaikkiaan 64:stä järjestelmään syötetystä kanavasta. Vokal tarjoaa natiivisti MADI ja Dante -liitännät signaalin sisääntuloille ja lähdöille.

Klang Vokalia voi hyödyntää myös sellaisenaan, mutta prosessorin käyttö helpottuu muusikkoystävälliseksi henkilökohtaisen Klang Kontrollerin myötä.

KLANG UUTISIA

KLANG:technologies Intersonic Oy:n maahantuontiin

7 helmikuu, 2022|0 Comments

Immersiiviseen In Ear -monitorointiin erikoistunut KLANG:technologies on siirtynyt Intersonic Oy:n maahantuontiin. Klangin binauraalista 3D-monitorointia käytetään erityisesti livekeikoilla, mutta kasvavan immersiivisen audiotuotannon myötä se on yleistymässä myös studioympäristöissä. Klang on osa Audiotonix-ryhmää, johon kuuluvat myös [...]

  • Klang Vokal ja Klang Kontroller

Klang Vokal ja Klang Kontroller

6 huhtikuu, 2021|0 Comments

Kolmiulotteinen korvamonitorointi soittajan näpeissä! DiGiCon leiriin muuttaneelta saksalaistaustaiselta Klang Technologiesilta on julkaistu kaksi kiinnostavaa uutuuslaitetta samanaikaisesti Quantum 225 -äänipöydän kanssa. 3D-monitoroinnin tuotekehityksen kärkeä edustavat Klang-tuotteet voidaan nivoa saumattomasti DiGiCon konsolien ohella muihinkin MADI/Dante-digitaalipöytiin. DiGiCo on [...]