Shure on julkaissut kokoustilojen ekosysteemiinsä muutamia uusia todella mielenkiintoisia tuotteita, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat neuvottelutilojen äänijärjestelmien toteuttamista entisestään.

Kokonaan uusi tuotetyyppi Shure -katalogiin on PoE virralla toimiva MXN5 Dante -kattokaiutin, joka on konfiguroitavissa helposti suoraan Shure Designer -ohjelmistolla. Samalla ohjelmistolla on tähän saakka voitu säätää esimerkiksi MXA-sarjan mikrofonit. Onkin luonnollista, että koko signaaliketju on nyt helposti hallittavissa samasta softasta, visuaalisesti ilmaistuine kattavuusalueineen.

MXA310 ja MXA910 -mikrofonien väliin julkaistiin uusi MXA710 ”soundbar” tyyppinen suunnattava Dante -mikrofoni. Kyseistä mikrofonia on saatavilla 60cm ja 120cm pituisena. Se on hyvä ratkaisu moniin tilanteisiin, jossa 60x60cm kattomikrofonin tai pöydälle asetetun mikrofonin käyttö ei ole mahdollista. MXA710 löytää helposti paikkansa näytön laidalta tai katosta valaisimen tapaan asennettuna.

Pieni, mutta erittäin hyödyllinen lisälaite kokoustilojen ekosysteemiin on MXA MUTE, PoE verkotettava ja ohjelmoitava painike, jonka ensisijainen käyttö on koko järjestelmän tai mikrofonien vaimennus, mutta kolmannen osapuolen ohjausmahdollisuuksien myötä sille on mahdollista rakentaa muitakin toimintoja.

Tutustu Shure-ekosysteemiin oheisesta linkistä. Vasta julkaistujen tuotteiden toimitusajaksi on lupailtu alkusyksyä.

Shure Conferencing Audio Ecosystem

Lisätietoja Shuren tarjoamista ratkaisuista koskien neuvottelutilojen äänijärjestelmiä saat Shure Systems vastaavilta Antti Rintamäeltä ja Marko Ylianttilalta.