Verkkotapahtuma 30 min | 17.12.2020 |  klo 16.00-16.30 (15.00 – 15.30 CET)

Työympäristöjen kehittyessä etätöiden ja digiloikan myötä, on monen perinteisen kokoushuoneen käyttöaste pienentynyt. Tehokkaan yhteistyön ja yhteistyöskentelyn mahdollistaminen ajasta ja paikasta eriytettynä on ajankohtainen puheenaihe ja tähän vastaa huddle-huoneet (huddle rooms). Huddle-huone on pieni ja yksityinen kokoustila, johon mahtuu tyypillisesti 3-6 henkilöä ja joka on varustettu puhelinneuvottelu- ja yhteistyötekniikoilla.

Shure Espresso Sessions selvittää englanninkielisessä The Huddle Puzzle -verkkotapahtumassaan 17. joulukuuta 2020, kuinka huddle-huoneita käytetään vuonna 2021 koronapandemian aiheuttamat hygienia- ja turvavälikäytännöt huomioon ottaen. Miten mukauttaa kokous- ja neuvotteluhuoneet turvallisesti ”uuteen normaaliin” vaarantamatta äänenlaatua ja yhteyksiä? Nappaa tietokoneesi ääreen kuppi kahvia tai teetä ja liity mukaan puolituntiseen sessioon, jossa shurelaiset keskustelevat aiheesta lisää.

Mukana Julian Schlingensiepen (Integrated Systems Associate Sales Director, Western Europe), Andrew Francis (Applications Manager, Shure UK), Tom Colman (Senior Applications Engineer, Western Europe) sekä Geraint Nott (Applications Engineer, Western Europe).


LISÄTIEDOT