Shure MVX2U on yksikanavainen XLR-USB-muunnin, jossa on sisäinen DSP ja integroitu ohjelmisto, joka tarjoaa pääsyn ShurePlus MOTIV -työpöytäsovellukseen (MacOS ja Windows) minkä tahansa XLR-liitännällä varustetun mikrofonin tai linjalähteen kanssa.

Laite tarjoaa mikrofoneille jopa 60 dB vahvistusta ja phantom-virtasyötön sitä tarvitseville kondensaattorimikrofoneille. Kompaktiin ja kuljetusta kestävään runkoon rakennettu interface tarjoaa myös latenssittoman 3,5 mm stereokuulokeulostulon monitorointia varten.

MVX2U toimitetaan Auto Level Mode -tilassa, joka säätää tarvittavan vahvistuksen reaaliaikaisesti sisääntulevan signaalin tason mukaan. Näin sisällöntuottajat voivat keskittyä täysin sisältöönsä ilman syventymistä äänitekniikan saloihin. Äänen digitointi tapahtuu joko 16- tai 24-bittisenä 48 kilohertsin näytteenottotaajuudella.

Toisaalta kiinnostuksen riittäessä asetuksia ja lisäparametreja, kuten äänensävyä (säädettävä bassoleikkuri ja viisialueinen parametrinen eq) ja dynamiikanhallintaa, voi hallita varsin perusteellisesti MOTIV-sovelluksen kautta. MVX2U:lle on myös luvattu säännöllisiä laiteohjelmiston päivityksiä eri käyttöjärjestelmiin, mikä tarkoittaa sitä, että tuote tarjoaa pitkän elinkaaren käyttöalustasta riippumatta.

Interface toimitetaan 1 metrin USB-C – USB-C -kaapelilla (jonka kautta laite saa myös käyttöjännitteensä) ja tulostetulla pikaoppaalla varustettuna. Laite painaa vain 100 grammaa ja mittaa tuotteella on 8,5 senttiä.

MVX2U on saatavilla Shure-jälleenmyyjiltä syyskuusta alkaen ja tuotteen hinta noin alle 150 euroa veroineen.

Lisätietoja: