Nykyisestä Covid-19 tilanteesta johtuen Rational Acoustics ei ole voinut pitää suosittuja Smaart-kurssejaan entiseen tapaan eri maissa. Vaikka verkosta löytyy paljon valmistajan oppimateriaalia ja hyödyllistä informaatiota Smaart-käyttäjille, kurssikokemukset ovat osoittaneet, että henkilökohtaiset koulutussessiot ovat edelleen tehokkain opetustapa Smaart -ohjelmiston syvällisempään käyttöön.

Rational Acoustics julkaiseekin nyt verkkokoulutuksensa rajoitetuilla osallistujamäärillä ja kurssien on tarkoitus jatkua säännöllisessä rotaatiossa ainakin tämän vuoden loppuun saakka. Kursseja ei voi jälkikäteen nähdä tallenteina, eli nämä sessiot ovat kullekin ryhmälle todella henkilökohtaisia koulutuksia.

Kurssit jakautuvat kahteen eri kategoriaan:

SOFO (Smaart Operator Fundamentals Online)
Tämä Level 1 kurssi sisältää online koulutusmateriaalia sekä kolme livesessiota kouluttajan kanssa. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä kerrallaan, jolla taataan tarvittava henkilökohtaisen opastuksen toteutuminen. Kurssi on avoin kaikille ja sen hinta on 300$. Ensimmäinen Level 1 kurssijakso on heinäkuussa viikolla 29.

Smaart Online Labs
Nämä eri aihealueisiin syventävät Level 2 tason kurssit edellyttävät Level 1 suorittamista. Kukin yksittäinen kurssijakso on hinnaltaan 100$. Ensimmäiset jaksot ovat jo kesä-heinäkuun taitteessa viikolla 27.

Tarkempaa tietoa kursseista löytyy Rational Acousticsin online koulutussivustolta.
Tarvittaessa lisätietoa saat myös sähköpostilla tuotevastaavalta Antti Rintamäeltä, antti.rintamaki@intersonic.fi