Smaart v9 tarjoaa automaatioita
ja uudistetun signaaligeneraattorin

Kaiutinmittasoftien suursuosikki Rational Acousticsin Smaart on saavuttanut yhdeksännen ohjelmistoversionsa. Syyskuun lopussa julkaistu versio tarjoaa 27 uutta toimintoa ja lukuisia suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Uudessa versiossa on mukana muun muassa multi-output -signaaligeneraattori preset-asetuksineen, ajastinmakro automatisoitujen mittausten tekemiseen, automaattinen mittasignaalin viivemittaus ja entistä tehokkaampi transfer function -mittamoottori. Tarkka lista uusista ominaisuuksista löytyy täältä.

Pysyvä lisenssi
vai vuosimaksulla?

Uusiksi on laitettu myös ohjelman jakelutapa, sillä aiemmista (Smaart v8, Smaart Di v2, Smaart SPL v1) variaatioista on siirrytty ominaisuuksien mukaan eriteltyihin Smaart Edition -versioihin. Smaart on nyt tarjolla pysyvien ostolisenssien lisäksi myös vuositilauspohjaisena tuotteena, mikä voi olla houkutteleva malli projektiluonteisiin tarpeisiin. Tilausversio vaatii tietokoneen ajoittaista verkkoyhteyttä lisenssin voimassaolon vahvistamiseksi.

“Standardoimalla Smaart-versiot saman v9-koodin alle saamme kaikki variaatiot yhdenmukaisimmiksi käyttää pikakomentoja myöten ja saman graafisen ulkoasun piiriin. Vain halutut ominaisuudet erottavat versiot toisistaan”, kertoo tuotekehityksestä vastaava Chris Tsjanoures.

Versioita moniin eri
tarpeisiin ja hintaluokkiin

Uudet Smaart v9 versiot ovat täysiverinen Smaart Suite, reaaliaikaiseen käyttöön tarkoitettu, mutta impulssi- sekä SPL-mittauksiltaan rajoitetumpi Smaart RT, opiskelu- ja perustason spektri-, IR- ja TF-mittauksiin sopiva Smaart LE sekä äänenpainemittauksiin tarkoitettu Smaart SPL. Versioiden tarkempiin eroihin voi tutustua täällä.

Smaart v9-versiosta on tarjolla joulukuun loppuun asti voimassa oleva erikoishinnoittelu niin uusille lisensseille kuin päivityksillekin. Kaikki kesäkuun 2022 jälkeen Smaart v8:n tai Smaart Di v2:n hankkineet saavat maksuttoman päivityksen uusimpaan versioon. Maksuton päivitys ei koske aikavälillä hankittuja lisäasennuksia, jos alkuperäinen lisenssi on hankittu ennen kesäkuuta.

Smaart-lisenssit päivityksineen saat näppärimmin suoraan valmistajan nettikaupasta.

Lisätietoja: