Mika Pynnönen siirtyy 1.6.2021 alkaen Audico Holding Oy:n varatoimitusjohtajan paikalta Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi.

Intersonic Oy:n toimitusjohtajana toiminut Harri Leiva jatkaa sekä Audico Systems Oy:n, että Audico Holding Oy -konsernin toimitusjohtajana. Peter Brodin jättää tässä vaiheessa yhtiön. Kiitämme Peteriä hänen hienosta työpanoksestaan Intersonic AB:lle.

”Muutoksen takana on tahtotila yhtiöiden johdon vahvistamisesta ja tarve pystyä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Muun muassa näillä muutoksilla vahvistamme strategiaamme Suomessa ja Ruotsissa”, Harri Leiva toteaa.

”Tämä on iso muutos Intersonicille, niin Suomessa kuin Ruotsissa. Näen paljon mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja yhteisten toimintamallien vahvistamiseen. Uskon myös, että muutos selkeyttää Intersonicin roolia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Vaikka johto muuttuu, asiakkaat voivat toimia tuttuun tapaan ja tuttujen myyjien kanssa kuten tähänkin saakka”, kertoo Mika Pynnönen.

Muutokset yrityksissä astuvat voimaan tiistaina 1.6.2021.

Lisätiedot:

Harri Leiva
Toimitusjohtaja, Audico Holding Oy
+358 20 747 9350
harri.leiva@audico.fi

Mika Pynnönen
Toimitusjohtaja, Intersonic Oy & Intersonic AB (1.6.2021 alkaen)
+358 20 747 9345
mika.pynnonen@intersonic.fi