Vuoden 2021 joulukuusta saakka Intersonic Oy:n Markkinointiassistenttina toiminut Kirsi Järvinen on nimetty 9.6.2023 Intersonic Oy:n Markkinointikoordinaattoriksi.

Kirsi Järvinen on toiminut Intersonic Oy:n eri markkinointitehtävissä todella laaja-alaisesti ja on työllään tukenut niin myynnin, kuin asiakaspalvelun eri osa-alueita. Hän on kasvanut puolentoista vuoden aikana joukkueemme tärkeäksi tiimipelaajaksi ja hänen avullaan olemme pystyneet kasvattamaan laadukkaan uutisoinnin määrää eri viestintäkanavissa ja samanaikaisesti olemme voineet ylläpitää ja parantaa asiakastapahtumiemme laatua.

Järvinen on osoittanut kykynsä kantaa vastuuta ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat ajallaan myös tiukassa aikataulussa. Markkinointikoordinaattorina hänen roolinsa kasvaa erityisesti markkinoinnin vastuun ja suunnittelun osalta. Myös graafisen mainonnan vastuuta siirretään enemmän Järvisen vastuulle.

”Olen ihaillut Kirsin yrittäjähenkistä kykyä pärjätä haastavissakin tilanteissa. Hän on osannut luoda hyvät suhteet ja sopivat toimintatavat koko henkilökunnan kanssa, ” kertoo Intersonic Oy:n myyntijohtaja Antti Rintamäki ”Meidän kahdenkeskinen kommunikaatio arjessa sujuu todella hyvin. Se on ollutkin yksi avaintekijöitä, jonka myötä olemme saaneet luotua yrityksemme markkinointia vahvasti omannäköiseksemme. On hienoa seurata ja tukea Kirsin kasvua markkinoinnin uralla.” tiivistää Rintamäki.

”Intersonicissa on ollut hyvä kasvaa haasteisiin. Olin pitkään yrittäjänä ja aivan toisella alalla. Palikat on pitänyt rakentaa täysin uusiksi. Esimieheni Antti ja toimitusjohtajamme Mika ovat tukeneet minua tässä vahvalla ihmisjohtamisellaan, jolloin alati muuttuvaa markkinointia on ollut helpompi haastaa oman näköiseksi. Sopivasti uutta ja vanhaa. Hienoa olla kehittämässä konseptia myös yhdessä kivan myyntitiimin kanssa”, sanailee Järvinen.

Koko Intersonic Oy:n henkilökunta toivottaa Kirsille onnea nimityksen johdosta!

Lisätietoja: