Intersonic tarjoaa runsaasti tuotteita, joilla voit tehdä etäkokouksista onnistuneita ja tehokkaita.

Shure MOTIV MVi -äänikortti

MOTIV MVi on kompakti yksikanavainen äänikortti, jonka avulla yhdistät mikrofonin tai linjatasoisen instrumenttisi tietokoneeseen (PC/Mac, USB-virtasyöttö tarjoaa myös phantom-virran) tai vaikkapa kännykkään (iOS/Android, ei phantom-mahdollisuutta).

Metallikuorinen laite on suunniteltu mobiilikäyttöön eli se kestää hyvin roudaamista paikasta toiseen. Sen viisi DSP-moodia (puhe, laulu, flat, akustinen instrumentti ja kovaääniset tilanteet) optimoivat soundin kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin: viisialueinen eq, kompressori ja limitteri tekevät tehtävänsä ilman käyttäjältä vaadittavaa audioinsinööritaustaa. Kuuntelua varten laite tarjoaa 3,5 mm kuulokeliitännän ja helpon tasonsäädön.

Audient EVO4 -äänikortti

EVO4 tarjoaa 2 mikki-/linjasisääntuloa smart gain -ominaisuudella. Riittää kun painat smart gain -painiketta ja puhut/soitat mikrofoniin sound check -tyyppisesti hetken, jolloin laite säätää sisääntulotasonsa optimaaliselle tasolle minimoiden kohinat ja säröytymisen. Lisäksi laitteessa on hieman harvinaisempi loopback-ominaisuus, jonka avulla voit äänittää laitteen sisällä tietokoneen toistamaa audiota vaikkapa YouTubesta tai Spotifystä äänitysohjelmaasi (tekijänoikeuksia kunnioittaen tietenkin). Näin yhtäaikaisten audioraitojen määrä nousee neljään.

EVO4 on äärimmäisen helppokäyttöinen ja hintaluokkansa laadukkaimpiin lukeutuva interface peräti 58 desibelin maksimigainilla, joka riittää myös epäherkkienkin mikkien vahvistamiseen ilman signaalin käyttökelvottomaksi tekevää kohinaa tai säröytymistä.

RMCE-BT2 bluetooth-sovite

Suomen myydyin PRO-nappikuulokesarja lienee kiistatta Shuren SE-mallisto. RMCE-BT2 -lisävaruste korvaa tarvittaessa normaalin 3,5 mm plugipiuhan ja muuntaa SE-napit bluetooth-yhteensopiviksi. BT2 on jo toisen sukupolven bluetooth-sovite, joka tarjoaa jopa 10 tunnin käyttöajan ja hyvälaatuisen mikrofonin, joka sopii niin puheluihin, Siri/Google Assistant -komentoihin kuin myös videokokouksiin.

SE-nappikuulokkeiden tehokas kyky vaimentaa ulkoisia ääniä takaa puolestaan rauhallisen kuunteluympäristön miltei missä vain. SE-nappikuulokkeita saa myös suoraan BT2-varusteltuina, mikäli perinteiselle kuulokepiuhalle ei ole käyttöä.

BRH50M headset mikrofonilla

Shure BRH50M on kuuloke-mikrofoni -yhdistelmä, joka tarjoaa laadukkaan äänen molempiin suuntiin. Kapeaprofiilinen, suljettu kuuloke ei näytä hullulta kameran läpi katsottuna ja herttakuvioinen dynaaminen mikrofoni tuottaa broadcast-tason soundin puheelle. Mikrofoni on asetettavissa vasemmalle tai oikealle puolelle ja sen 270 asteen säätövara takaa istuvuuden kaikille.

Headset toimitetaan ilman kaapelia eli kaapeliratkaisuksi on valittavissa tarpeen mukaan vaikkapa BCASCA-NXLR3QI, joka on XLR-liittimellä mikrofonisignaalia ja 6,3 mm plugilla kuulokesignaalia kuljettava johto. Erikoisratkaisuja, kuten vaikkapa 6,3 mm mikkiliitäntää ja 3,5 mm kuulokeliitäntää varten tarjolla on BCASCA1-kaapeli, johon voidaan juottaa halutut liittimet tarpeen mukaan. BRH50M on erinomainen ratkaisu myös podcastien äänittämiseen!

Shure MOTIV MV88 -mikrofoni

MOTIV MV88 on Applen Lightning-porttiin sopiva MS-stereomikrofoni, jossa on myös 3,5 mm kuulokeulostulo. Mikrofonin avulla muutat iPhonen tai iPadin studiotason tallentimeksi tai parannat videoneuvottelun äänenlaatua. Sisäinen DSP tarjoaa 5 asetusta MOTIV MVi:n tapaan eri käyttötilanteisiin ja MS-stereotekniikka takaa materiaalin toimivuuden myös monokuuntelussa. MV88 mikrofoni kääntyy tarvittaviin asentoihin, teit sitten tallennetta pysty- tai vaaka-asennossa, etu- tai takakameralla. Maksuton MOTIV-sovellus tekee soundin viimeistelystä helppoa.

Tuote on tarjolla myös MV88+ Video Kit -settinä, johon mikrofonin lisäksi kuuluu kännyköille sopiva Manfroton tripoditeline, kuljetuspussi kuin myös USB-C-kaapeli, joka tekee alunperin Applen tuotteille suunnitellusta mikrofonista yhteensopivan myös useiden Android-laitteiden kanssa. Yhteensopivuuslista löytyy täältä.

Onko sinulla kysymyksiä liittyen esiteltyihin etätyökaluihin? Audiotiimimme vastaa kysymyksiisi mielellään!