Korkeaan laatuun ja tuotantoprosessin ekologisuuteen satsaava japanilainen IDK AV valmistaa laadukkaita kuvansiirtoon ja matrisointiin soveltuvia tuotteita jo yli 30 vuoden kokemuksella.

IMP Soveltuu kokoushuoneisiin

Valmistajan IMP-S21U ja IMP-41U 4K@60 HDMI kuvavalitsimet ovat HDCP 2.2-yhteensopivia ja soveltuvat erinomaisesti vaikkapa neuvottelutiloihin. Mallinumeron mukaan laitteissa on joko kaksi tai neljä HDMI sisäänmenoa ja yksi HDMI ulostulo. Kuvasignaalin käsittely tapahtuu monista muista verrokkituotteista poiketen korkealaatuisesti kompressoimattomana.

Valitsin osaa erottaa valitusta HDMI-sisääntulosta stereoäänen ja tarjoaa sen analogisena linjatasoisena riviliitinlähtönä huoneen äänijärjestelmälle. Passiivijäähdytys varmistaa, ettei laite ei aiheuta ylimääräistä pohjamelua hiljaiseenkaan tilaan. Lisävarusteina saatavat tarvikkeet mahdollistavat kiinnitykset pöytärakenteisiin, seinään tai normaaliin 19″ laiteräkkiin.

Monipuoliset ohjaustavat

IMP osaa valita automaattisesti laitteeseen kytketyn HDMI:n kuvalähteeksi. Kuvan valinta voidaan tietenkin suorittaa myös laitteen etupaneelista, RS232-väylän, kärkitiedon tai modernisti LAN-komentojen avulla tai jopa verkkoselaimen UI-käyttöliittymällä. Kärkitietoliitynnät mahdollistavat myös ulkopuolisten ”tally-valojen” käytön indikoimaan mikä kuvanlähde on valittu.

Palveluntarjoajat huomioitu

Erityisesti AV as a Service -palveluita tarjoavat yritykset osaavat arvostaa IDK:n monipuolista LAN-komentovalikoimaa. Sen avulla voidaan seurata ja monitoroida valitsimen toimintaa myös etänä, asiaan soveltuvien ohjelmistojen avulla. Ja alussa mainittu korkea laatu takaa laitteen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Nämä kaikki ovat tärkeitä kriteereitä AVaaS-palveluita tarjoavien yritysten laitevalinnoissa. Kuvanlaadun lisäksi myös sähköinen ja mekaaninen laatu on huippuluokkaa. Valmistaja mainostaa laitteen olevan suojattu ukkosta ja muita hetkellisiä sähköhäiriöitä vastaan.

Hyvä saatavuus

IDK:n lisävaltti laadun lisäksi on saatavuus. IMP-S21U ja IMP-S41U valitsimia on heti saatavilla Intersonic Oy:n varastosta. Uusin täydennyserä saapuu juuri tämän uutisen julkaisuaikoihin ja molemmat versiot ovat jatkossakin normaalisti varastoitavia tuotteita. IDK IMP-valitsin onkin loistava tuote saatavuusongelmien keskellä painivan AV-alan tarpeisiin.


IMP-S21U tuotesivu
IMP-S41U tuotesivu
IDK:n valitsinvalikoima
IMP-S41U speksit
IMP-S41U käyttöohje
IMP-S41U komennot