Luontaisena osana Intersonic Oy:n huollon kasvustrategiaa, Heikki Siivonen on palkattu vakituiseksi huoltoteknikoksi.

Tuttu työntekijä tärkeäksi osaksi huoltotiimiä

Intesonicin huoltotoiminta saa lisää kapasiteettia uuden rekrytoinnin myötä. Organisaatiossa aiemmin huollon eri tehtävissä väliaikaisesti työskennellyt Heikki ”Hessu” Siivonen toimii jatkossa Intersonic Oy:n laitehuollon tehtävissä. Heikki aloittaa huollon vakituisena työntekijänä 20.2.2023 alkaen.

”Hessu on valmis ammattilainen ja voi heti aloittaa tositoimissa ensimäisenä työpäivänään. On mukava palkata töihin henkilö, joka tuntee jo ennestään huollettavia laitteitamme ja on muutenkin tuttu talon henkilökunnalle”, toteaa Intersonicin myyntitiimin johtaja Antti Rintamäki

Työ ja harrastus käsikädessä

Heikki on kokenut huoltoteknikko ja työkokemusta on aina Yleisradion laitehuollosta, teollisuuden mittalaitteiden ja analysaattoreiden huoltoon saakka. Hessu harrastaa videokuvausta, musiikkia ja elektronisten laitteiden rakentamista sekä historiallisten radio- ja TV-laitteiden entisöintiä ja korjausta.

”On mahtavaa saada Heikki osaksi meidän tiimiä! Olemme päässeet jo pikkuhiljaa purkamaan viime vuoden aikana kasaantuneita huoltojonoja ja lisähenkilökunta tulee tarpeeseen. Heikin palkkaaminen tapahtuu juuri oikealla hetkellä”, kertoo Intersonicin huoltokoordinaattori Heidi Meri.

Tervetuloa mukaan Heikki!

Intersonic Oy on korkealuokkaisten audiovisuaalisten laitteiden ja ohjelmistojen maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys Suomessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu useita AV-alan tunnetuimpia brändejä sekä lukuisa joukko pienempiä tuotemerkkejä. Asiakaskuntamme muodostuu kattavasta jälleenmyyjäverkostosta sekä elämys- ja tapahtuma-alan toimijoista.

Lisätietoja: