Acclaim Lighting, maailmanlaajuisesti tunnettu kalifornialainen arkkitehtuurivalaisimien valmistaja, vahvistaa asemiaan Pohjoismaissa. Intersonic Oy on nyt virallinen Acclaim Lighting maahantuoja Suomessa. Samaan aikaan Intersonic Ab on uusi maahantuoja Ruotsissa.

Acclaim Lightingin valaisimissa yhdistyvät huippuluokan suorituskyky, innovatiivinen muotoilu ja kestävyys. Valikoimasta löytyy laaja kirjo valaisimia eri käyttötarkoituksiin, kuten vaikkapa rakennusten valaistukseen, puistoihin, siltoihin ja julkisiin tiloihin. VUonna 2003 perustettu yhtiö tunnetaan erityisesti IP-suojatuista valaisimistaan, jotka toimivat luotettavasti myös vaativissa ympäristöissä ja sääolosuhteissa.

Acclaim Lightingin valikoimaan kuuluvat pinta-asenteisten valaisimien lisäksi myös maahan asennettavat valaisimet, jotka integroituvat saumattomasti ympäristöönsä tarjoten hienostunutta valaistusta teollisen kestävällä rakenteella. Lisäksi portfoliosta löytyy veden alle asennettavia valaisimia, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi uima-altaisiin, suihkulähteisiin ja muihin vesialueisiin.

Intersonic Oy:n ja Ab:n valinta maahantuojaksi voidaan nähdä loogisena kehityksenä Acclaim Lightingin panostuksessa Pohjoismaisille markkinoille. Intersonicin vankka osaaminen ja kokemus alalta takaavat hyvän asiakaspalvelun sekä teknisen tuen asiakkaille Suomessa ja Ruotsissa.

Rami Peltonen, Acclaim Lighting -tuotevastaava Suomessa, on innostunut uudesta tuotemerkistä. ”Elationin kanssa samaa yritysperhettä oleva Acclaim sopii täydellisesti meidän tuotevalikoimaan ja haluan tarjota asiakkaille parasta mahdollista tukea Acclaim Lightingin tuotteiden parissa.”

Antti Rintamäki korostaa ammattitaitoa ja Intersonicin panostusta erityisesti arkkitehtuurivalaisuun. ”Ramin tekninen osaaminen ja syvällinen ymmärrys valaistustekniikasta ja myös pitkä kokemus arkkitehtuurivalaisun parissa varmistaa, että voimme täyttää asiakkaiden odotukset. Acclaim täydentää meidän valikoimaa tärkeillä tuoteryhmillä, joiden myötä tuoteportfolio on nyt riittävän laaja ja monipuolinen.” Rintamäki tiivistää.

Acclaim Lightingin ja Intersonic Oy:n yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä laajempi valikoima innovatiivisia arkkitehtuusivalaistusratkaisuja, jotka sopivat vaativiinkin tarpeisiin. Tämä kumppanuus avaa uusia mahdollisuuksia niin arkkitehdeille, suunnittelijoille kuin integraattoreille Pohjoismaisilla markkinoilla.


Lisätietoja: