MA-BT240 on Tascamin uusi asennuskäyttöön tarkoitettu puolen räkkiunitin kokoinen mikserivahvistin. Se on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen ja laitteen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa mahdollisuus vaihtaa kaiuttimien matalan ja korkean vahvistusimpedanssin välillä, Bluetooth-vastaanotto sisällön suoratoistoa varten, kaksi linjasisääntuloa ja mikrofoni-/linjaliitäntä musiikkia automaattisesti vaimentavalla ducker-toiminnolla.

Ulostulopuolella MA-BT240 tarjoaa 240 wattia vahvistusta 70- tai 100-volttiseen kaiutinlinjaan tai 2 x 120 wattia 4- tai 8 ohmin kuormilla toimivien kaiuttimien käyttöön. Laite on varustettu basso- ja diskanttikorjaimella ja erillisellä bassoleikkurilla äänenlaadun hallintaa varten ja korkean impedanssin järjestelmän ylikuormituksen välttämiseksi.

Isompiin kokonaisuuksiin tarjolla on myös linjalähtö, mikäli järjestelmän kasvattaminen vaatii ulkoista tehovahvistinta. Lisäksi äänenvoimakkuutta voi säätää ulkoisella analogisilla 5 voltin ohjaimilla Euroblock-liitännän kautta.

Sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin tekee vahvistimen langattomasta syöttämisestä taustamusiikilla ja muilla lähteillä helppoa. Irrotettava Bluetooth-antenni voidaan liittää jatkokaapelilla aina 20 metriin asti käyttökohteessa otollisimpaan mahdolliseen vastaanottopisteeseen.

Puolen räkkiunitin koon ansiosta vahvistin voidaan sijoittaa pöydälle, hyllylle tai liittää 19”-räkkitelineeseen lisävarusteena saatavien AK-RS05 -rautojen avulla. Laitteen suositushinta sijoittuu noin 460 euron luokkaan alv0%.

Lisätietoja: