Intersonic Oy järjestää Smaart V9 Fundamentals+ -koulutuksen 14.-16.11.
Kouluttajana toimii Rational Acousticsin perustaja Jamie Anderson.
Kyseiset kurssit ovat olleet erittäin suosittuja, joten varaa paikkasi heti!

Koulutus pitää sisällään Smart V9 ohjelmiston käytön perusteet; mittausjärjestelmän rakentaminen ja asetukset, RTA, Spectrograph, Transfer Function ja Impulse Resonse -mittausten tekeminen ja tulkinta. Ensimmäinen päivä keskittyy konfigurointiin, perustoimintoihin sekä 1-kanavaisiin mittauksiin, toisena päivänä käsitellään Transfer Function -mittauksia sekä Magnitude & Phase -aihepiiriä. Kolmantena päivänä keskitytään erityisesti käytännön harjoituksiin ja vastataan opiskelijoiden kurssin aikana tekemiin kysymyksiin. Koulutus on englanninkielinen.

Kurssin hinta on 450€ (alv 0%) sisältäen aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit.
Kurssimaksu laskutetaan osallistujilta ennen tapahtumaa.

Koulutus pidetään Ärrävaarassa, alakerran lounasravintolan vieressä sijaitsevassa koulutustilassa.
Osoite: Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa
Kiinteistön pihassa on autoille vieraspaikkoja.

Kurssin osallistujilla tulee olla käytössään oma tietokone, jossa asennettuna Smaart V9-ohjelmisto sekä Dante Virtual Soundcard sekä Dante Controller toimivina kokonaisuuksina.

Smaart ja DVS -ohjelmistoista on saatavilla valmistajien sivuilta ilmainen kokeilulisenssi. Lisäksi tarjoamme kurssille osallistuville Smaart-lisenssit ja päivitykset 25% tarjoushintaan.

Alustava päiväohjelma:

09:00 1. sessio
10:30 Tauko
10:45 2. Sessio
12:15 Lounas
13:00 3. Sessio
14:00 Tauko
14:15 4. Sessio
15:15 Kahvitauko
15:30 5. Sessio
17:00 Lopetus

Kuka onkaan Jamie Anderson?

Jamie on toiminut kouluttajana, äänijärjestelmien mittaajana ja optimoijana noin 30 vuoden ajan. Ennen Rational Acoustics -yrityksensä perustamista Jamie työskenteli Meyer Soundille SIM kouluttajana sekä teknisen tuen päällikkönä sekä äänijärjestelmäteknikkona KD Langin sekä Dave Matthews Bandin kiertueilla. Myöhemmin hän toimi EAW:n SIA kouluttajana ja tuotepäällikkönä.

Ammatiuransa aikana Jamie Anderson on pitänyt yli 300 kurssia, joille on osallistunut yli 3000 opiskelijaa yli 20 maassa. Hän on toiminut järjestelmäteknikkona Montreaux Jazz Festivaleilla, Telluride Bluegrass Festivaleilla sekä artistien kiertueilla, joista voi mainittavimpia ovat Grateful Dead, Anita Baker ja Lois Miguel Tours.

Omien sanojensa mukaan hän on oppinut urallaan sen että järjestelmien viritystapoja on yhtä monta kuin on tekijöitä ja välineitä. Kurssit avartavatkin käyttäjille usein yhden ”oikean tavan” sijaan uusia näkemyksiä ja tekniikoita sen myötä kun ammattitaito omien työkalujen ja ymmärryksen parissa kasvaa.

Smaart v9 tarjoaa automaatioita
ja uudistetun signaaligeneraattorin

Kaiutinmittasoftien suursuosikki Rational Acousticsin Smaart on saavutti vuosi sitten yhdeksännen ohjelmistoversionsa. Syyskuun lopussa 2022 julkaistu versio tarjoaa 27 uutta toimintoa ja lukuisia suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Uudessa versiossa on mukana muun muassa multi-output -signaaligeneraattori preset-asetuksineen, ajastinmakro automatisoitujen mittausten tekemiseen, automaattinen mittasignaalin viivemittaus ja entistä tehokkaampi transfer function -mittamoottori. Tarkka lista uusista ominaisuuksista löytyy täältä.

Pysyvä lisenssi
vai vuosimaksulla?

Uusiksi on laitettu myös ohjelman jakelutapa, sillä aiemmista (Smaart v8, Smaart Di v2, Smaart SPL v1) variaatioista on siirrytty ominaisuuksien mukaan eriteltyihin Smaart Edition -versioihin. Smaart on nyt tarjolla pysyvien ostolisenssien lisäksi myös vuositilauspohjaisena tuotteena, mikä voi olla houkutteleva malli projektiluonteisiin tarpeisiin. Tilausversio vaatii tietokoneen ajoittaista verkkoyhteyttä lisenssin voimassaolon vahvistamiseksi.

“Standardoimalla Smaart-versiot saman v9-koodin alle saamme kaikki variaatiot yhdenmukaisimmiksi käyttää pikakomentoja myöten ja saman graafisen ulkoasun piiriin. Vain halutut ominaisuudet erottavat versiot toisistaan”, kertoo tuotekehityksestä vastaava Chris Tsjanoures.

Versioita moniin eri
tarpeisiin ja hintaluokkiin

Uudet Smaart v9 versiot ovat täysiverinen Smaart Suite, reaaliaikaiseen käyttöön tarkoitettu, mutta impulssi- sekä SPL-mittauksiltaan rajoitetumpi Smaart RT, opiskelu- ja perustason spektri-, IR- ja TF-mittauksiin sopiva Smaart LE sekä äänenpainemittauksiin tarkoitettu Smaart SPL. Versioiden tarkempiin eroihin voi tutustua täällä.

Lisätietoja: