Saksalainen telinespesialisti König & Meyer julkaisi ISE-messuilla täydennystä jo entuudestaan laajaan kaiutintelinevalikoimaansa.

Uudet geneeriset seinätelineet

Uudet 24166 ja 24167 -mallit sopivat seinätelineiksi esimerkiksi RCF:n Ayra Pro -studiomonitorimalleille ja monille muille kaiuttimille aina 15 kilon painorajaan asti. K&M:n uutuudet tekevät mahdolliseksi käyttää entistä laajempaa valikoimaa kaiuttimia esimerkiksi neuvotteluhuoneasennuksissa tai koululuokissa.

Mallit eroavat toisistaan fyysisten mittojen osalta. Kaiuttimet kiinnittyvät telineisiin sekä itseliimautuvilla kumitassuilla että kiristysmekanismilla, joka ei edellytä ruuveja tai muuta vauriota kaiuttimien kotelolle. Telineiden suuntaus on säädettävissä 54 asteen verran kummallekin sivulle ja tilttausmahdollisuutta on 17 astetta.

Pöytäteline studiomonitoreille

Lähikenttämonitoreille studioon tai vaikkapa kotiteatterikaiuttimien telineratkaisuksi olohuoneeseen K&M tuo 26722-mallin. Tukeva ja kompakti teline on tarkoitettu jopa 35 kilon kuormalle ja teline mahdollistaa kaapeleiden huomaamattoman kuljettamisen pystyputken sisällä. Kaiutin sijoitetaan 28 x 32 cm kokoisen tason päälle, jossa liukuesteenä toimivat neljä itseliimautuvaa kumitassua. Telineen korkeus on säädettävissä välillä 67,7 ja 113,2 cm.

PA- ja valotelineitä ei unohdettu

Järeämpiä PA-kaiuttimia varten valikoima karttui kustannustehokkaalla 24169-seinätelineellä, joka tarjoaa ring lock-tyyppisen holkkikiinnityksen, 120 asteen sivuttaissuuntauksen ja kolmiportaisen jopa 25 asteen tilttausmahdollisuuden kaiuttimillle, joiden maksimipaino on 25 kiloa.

Uusi 24350-seinäteline on puolestaan tarkoitettu esimerkiksi radiomikrofonien antenneille tai mikrofoneille. Kuulapääkiinnitys mahdollistaa suuntaamisen halutulla tavalla. Valotelinevalikoima täydentyi TV Spigot ja mini TV spigot -adaptereilla.Oheisesta linkistä pääset tutustumaan koko uutustuotteiden valikoimaan:

ISE 2023 uutuustuotteet

Muista myös K&M:n Genelec-telineratkaisut:

K&M Genelec-telineet

LISÄTIETOJA