Intersonic ja Electro Waves kutsuvat sinut puolipäivätapahtumaan kuulemaan SDVoE VoIP-tekniikasta!

VoIP on kattotermi tekniikalle, jonka avulla kuvaa ja ääntä voidaan siirtää reaaliaikaisesti IP-protokollaa käyttävän verkon välityksellä: Kuva ja ääni muutetaan digitaaliseen muotoon ja siirretään paketteina verkon yli.

Software Defined Video over Ethernet Alliance (SDVoE) on tien avaaja AV:lle standardin ethernet arkkitehtuurin päällä. SDVoE-allianssi kasvaa nopeasti, pelkästään viime vuoden aikana SDVoE-akatemiaan liittyi yli 1200 uutta opiskelijaa, jotka haluavat oppia lisää SDVoE tekniikasta. SDVoE-allianssilla on yli 750 sertifioitua suunnittelukumppania. Ohjelmistopohjaisena SDVoE antaa video matrisoinnin lisäksi mahdollisuuden monipuoliseen kuvan prosessointiin.

Tapahtuma on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti 40 ensimmäiselle osanottajalle.

Missä: Original Sokos Hotel Vantaa
Milloin: 14. marraskuuta 2019

Aikataulu:

09.00-09.30 Minimessut
09.30-10.15 AptoVisionin johtaja Stéphane Tremblay, Semtech
10.15–10.45 Minimimessut ja kahvitauko
10.45-11.45 Neil Smart, PRO AV Senior Systems Design EMEA, Netgear
12.00 Tarjoamme lounaan
Minimessut jatkuvat klo 15.00 saakka.

Stéphane Tremblay perusti vuonna 2011 AptoVisionin, joka on SDVoE:n ytimen, BlueRiver-piirisarjan kehityksen takana. Vuonna 2017 Semtech osti Aptovisionin. Stéphane on viettänyt koko työelämänsä kehittämällä tekniikoita, jotka ovat johtaneet useimpien AV-, grafiikka- ja kuvankäsittelytuotteiden syntymiseen.

Neil Smart vastaa järjestelmäsuunnittelusta, myynnin edistämisestä ja koulutuksesta Netgear Managed Switches -tuotealueella. Neil on työskennellyt Netgearissa 17 vuoden ajan ja hän on perehtynyt VoIP- ja Pro AV -IP-verkkojen järjestelmäsuunnitteluun.

SDVoE Alliance on voittoa tavoittelematon teknologiatoimittajien yhteenliittymä, joka tekee yhteistyötä standardisoidakseen AV-signaalien siirron standardien Ethernet verkkojen yli ammatillisissa AV-ympäristöissä. Allianssi pyrkii myös luomaan SDVoE-tekniikan ympärille ekosysteemin, joka antaa ohjelmistoalustan erilaisille AV-sovelluksille.

Rekisteröidy tapahtumaan

Lisätietoja tapahtumasta:

Intersonicin yhteyshenkilö:
Mikko Nakari | mikko.nakari@intersonic.fi | +358 50 521 3292

Electro Wavesin yhteyshenkilö:
Jorma Kaarela | jorma.kaarela@electrowaves.fi | +358 45 7731 1105