Elationin uusin tuote, Fuze Teatro, on edistyksellinen, täysin hiljainen LED-valaisin, joka on suunniteltu erityisesti teatteri- ja televisiokäyttöön sekä muihin vaativiin valaistustilanteisiin, joissa hiljainen toiminta, suuri valoteho ja korkealaatuinen ja laaja väriskaala ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Fuze Teatro on tarkoin suunniteltu ja valmistettu toimimaan täydellisen hiljaisesti.

Paljon tehoa ja tarkka väritoisto

Fuze Teatrossa on käytetty huippuluokan LED-teknologiaa, joka takaa tarkan ja luonnollisen värien muodostuksen. Valaisimessa on 480W tehoinen RGBMA LED-moottori. Näiden tarkkaan kalibroitujen LEDien ansiosta Fuze Teatro pystyy toistamaan värit tarkasti ja tuottamaan 15 000 lumenin valotehon. Olipa kyseessä teatterituotanto, televisiolähetys tai jokin muu tilanne, joka vaatii huippuluokan värispektriä ja -laatua, Fuze Teatro on ihanteellinen ratkaisu.

Tarkka ja terävä projisointi

Fuze Teatron erinomaisesti suunniteltu optiikka linssipinnoitteineen on tarjoaa erittäin tarkan ja terävän projisoinnin. Optiikka ei muodosta värimuutoksia tai poikkeamia missään zoomaus-, tarkennus- ja rajausasennoissa. Fuze Teatron avulla valosuunnittelijat voivat luoda tarkkoja ja virheettömiä valaistustilanteita. Valaisimen värihallinnassa on lisäksi käytännöllisiä lisäominaisuuksia, kuten virtuaalinen värilämpötila, magenta/vihreä-säätö ja CMY- tai RGB-emulointi, jotka antavat suunnittelijoille työskentelyä helpottavia työkaluja.

Kattava ja monipuolinen

Fuze Teatro tarjoamalla monipuolisen ja tehokkaan liikkuva valaisimen veitsirajaimilla ja gobotehosteilla. Siinä on kaksi pyörivää gobokiekkoa, animaatiokiekko, kaksi erillistä frostia, prisma sekä iris -ominaisuudet. Nämä tarjoavat suunnittelijoille mahdollisuudet luoda näyttäviä valaistusefektejä. Fuze Teatron laaja zoom-alue (7°-50°) mahdollistaa pienten ja suurien valopintojen luomisen eri etäisyyksiltä.

Uusi standardi teatterivalaistuksessa

Fuze Teatro on todellinen vallankumous teatterivalaistuksessa. Sen täysin hiljainen toiminta, tarkka väritoisto ja monipuolinen toiminnallisuus tekevät siitä ihanteellisen valaisimen teatterituotantoihin, televisiolähetyksiin ja muihin tarkkuutta vaativiin valaistustilanteisiin. Fuze Teatro tarjoaa suunnittelijoille rajattomat mahdollisuudet luoda dramaattisia valaistusefektejä ja tarkkoja projisointeja. Elation Professionalin Fuze Teatro asettaa uuden standardin teatterivalaistukselle.
LISÄTIETOJA: