Audioplugareiden pioneereihin lukeutuva Waves perustettiin vuonna 1992 eli israelilais-yhdysvaltalainen yritys täyttää pian kolmekymmentä vuotta. Sen perustaneet Gilad Keren ja Meir Shaashua olivat insinööriopintojensa lisäksi luoneet uraa myös ammattimaisissa äänituotannoissa ja olivat täten aitiopaikalla näkemässä digitalisoituvan äänenkäsittelyn tulevaisuuteen.

Wavesin tuotteita käytetään broadcast- ja liveympäristöjen lisäksi audiotuotantojen jokaisessa vaiheessa äänityksestä miksaukseen ja masterointiin, eikä liene liioiteltua sanoa Wavesin olevan yhä maailman merkittävin audioplugin-valmistaja.

Waves myy tuotteensa pääosin omassa kansainvälisessä verkkokaupassaan. Tämä toimii näppärästi varsinkin ohjelmistotuotteiden kanssa. Valmistajalla on myös fyysisiä laitteita, kuten DSP-prosessoreita, valikoimissaan ja erityisesti näiden myynti, toimitus ja koulutus asiakkaille halutaan pitää asiantuntevien maahantuojien käsissä. Suomessa Waves-maahantuonnista vastaa Intersonic Oy. Intersonicin valikoimaan kuuluvat myös Wavesin ja DiGiCon yhteistyönä syntyneet DiGiGrid-audioverkkotuotteet.

Fyysisten laitteiden lisäksi Intersonicin kautta voi hankkia kaikkia samoja softatuotteita kuin valmistajan omasta verkkokaupasta, aina samalla hinnalla ja kampanja-alennuksilla. Tämä on hyvä muistaa varsinkin silloin, kun maksukortilla ostaminen ulkomaisesta verkkokaupasta ei sovi yrityksen tai organisaation toimintatapoihin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ