Tanskalainen Spottune valmistaa älykkäitä langattomia kaiutinratkaisuja eri taustamusiikkijärjestelmien tarpeisiin. Spottune-kaiuttimet on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöä silmällä pitäen. Kaiuttimien rakenteen ansiosta ne toistavat tasaisesti ääntä joka suuntaan ympärilleen, siksi kohteessa tarvittavien kaiuttimien määrä on yleensä pienempi kuin tavallisia suuntaavia kaiuttimia käytettäessä. Valmistaja tarjoaa myös pienellä vuosimaksulla ENTERPRISE CLOUD etähallintapalvelun, jonka avulla käyttäjät voivat hallinnoida useita eri kohteita ja lähettimiä sekä niissä toistettavaa sisältöä. Cloudin avulla soittolistojen tekeminen ja musiikin lataaminen ja päivittäminen järjestelmään on helppoa.

Valmistajan tuotevalikoima on hyvin selkeä ja yksinkertainen. Järjestelmään tarvitaan aina STREAM-lähetinyksikkö ja sen lisäksi OMNI-kokoäänikaiuttimia. Kaiuttimet toistavat taustamusiikkikäyttöä ajatellen mukavasti mataliakin taajuuksia, mutta enemmän bassoa vaativiin kohteisiin voidaan lisätä langaton SUB-aktiivisubwoofer. Järjestelmä onkin kokonaiskustannukseltaan hyvin kilpailukykyinen kuluttajapuolelle tarkoitettuihin langattomiin kaiutinratkaisuihin verrattuna.

Spottune-tuotteet ovat nyt uuden maahantuontisopimuksen myötä saatavilla koko Suomessa Intersonic Oy:n laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.


Spottune-tuotteita esiteltynäSpottune-uutisia

Langaton Spottune on laadukas langaton kaiutinjärjestelmä

16 toukokuu, 2022|

Tanskalainen Spottune valmistaa älykkäitä langattomia kaiutinratkaisuja eri taustamusiikkijärjestelmien tarpeisiin. Spottune on muista markkinoilla olevista langattomista kaiuttimista poiketen suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Sen ominaisuudet soveltuvat myymälöihin, ravintoloihin, kahviloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Järjestelmä on nopea asentaa ja helppo käyttöönottaa. Ja mikä [...]

Langattomat Spottune kaiutinjärjestelmät Intersonicin maahantuontiin

4 heinäkuu, 2021|

Intersonic Oy, audiovisuaalisten tuotteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö, on virallinen Spottune maahantuoja Suomessa. Tanskalainen Spottune valmistaa älykkäitä langattomia kaiutinratkaisuja eri taustamusiikkijärjestelmien tarpeisiin. Spottune tuotteet ovat nyt uuden maahantuontisopimuksen myötä saatavilla koko Suomessa Intersonic Oy:n laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Selkeä tuotevalikoima Spottune tuotevalikoima [...]

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ