Saksalainen Smoke Factory on yli 30 vuoden ajan kehittänyt korkealaatuisia usva- ja savukoneita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Smoke Factoryn tuotteet valmistajan omia savunesteitä myöten ovat jatkossa saatavissa Intersonicin kautta savukonelegendan tullessa Intersonicin maahantuontiin niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Smoke Factoryn tuotteiden laatu näkyy muun muassa alhaisessa nesteenkulutuksessa. Intersonic Oy:n valo-osaston myyntipäällikkö Rami Peltonen nostaa esimerkkilaitteeksi Hazer II:n.

Tour Hazer II kykenee tuottamaan tehokkaasti usvaa vain yhdellä millilitran kulutuksella minuutissa. Laitteen höyrynmuodostuslämpötilan optimoiva järjestelmä, 1500 watin lämmityselementti ja tehokas tuuletin ottavat kaiken irti Tour Hazer -nesteestä, joka on erityisesti tätä laitetta varten kehitetty. Näin yksi nestekanisteri riittää pitkään ja savunestejäännöksiä ei käytännössä kerry”, Peltonen kuvailee.

Myös valmistajan tuotetuki huomioi nykyajan vaatimukset: tehtaan tukea on saatavissa perinteisten väylien lisäksi myös Facebookin Messengerin ja Whatsapp-sovelluksen kautta.

”Se kuvaa valmistajan halukkuutta kuunnella asiakkaiden tarpeita”, Smoke Factoryn tuotevastaava Peltonen toteaa.

SINUA PALVELEE