Korkealaatuisia AV-järjestelmien täsmätuotteita
yli 35 vuoden kokemuksella

RDL perustettiin Californiassa vuonna 1986 broadcasting ympäristöissä työskennelleiden insinöörien toimesta. He kaipasivat täsmäratkaisuja arjessa esiin tulleisiin käytännön tarpeisiin. RDL:n tuotteille on selkeästi tilausta laajemminkin. Yrityksen menestystarina jatkuu yhä ja kaikki tuotteet valmistetaan edelleen samoin korkein laatukriteerein, nykyisin Arizonassa. Yhtiöllä on erillinen jakelukeskus Belgiassa, ja tämä takaa nopeat toimitukset myös Euroopassa.

Olipa tarpeesi sitten Dante kuulokevahvistin, seinärasiaan asennettava XLR-Dante interface tai tulitikkuaskin kokoinen linjatasoinen 3-alueinen taajuuskorjain, RDL:ltä löytyy tähän ratkaisu. RDL tuotteita on Suomessa käytetty AV-urakoissa reilusti yli 20 vuoden ajan ja ne ovat osoittautuneet myös käytännössä erittäin kestäviksi, luotettaviksi ja korkealaatuisiksi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TUOMAS TUOMISTO

Sales Manager
Installed Audio &
Sound Masking

tuomas.tuomisto@intersonic.fi
+358 20 747 9358
+358 50 537 9884

ME SUOSITTELEMME

AV-NL2 

2-kanavainen, Dante-interface tarjoaa kaksi analogista balansoitua linjatasoista ulostuloa XLR-liitännöillä. Tukevasti koteloitu tuote toimii joko PoE-virralla tai erillisellä 24VDC virtalähteellä. AV-NL2 on yhteensopiva kaikkien tavallisimpien 44.1-96 kHz välillä olevien näytteenottotaajuuksien kanssa. XLR lähdöt on suojattu phantom jännitteen varalta, joten tämä on luotettava työkalu niin asennuksiin kuin keikkaolosuhteisiin.

ME SUOSITTELEMME

RU-MC4

4-kanavainen audiomikseri sisääntuloina linjatasoinen phono tai balansoitu XLR. Jokaiselle mikrofonisisääntulolle on erikseen valittavissa 24V Phantom jännite. Sisäänrakennettu, kytkimellä aktivoitava kompressori/limitteri ratkaisee jo valmiiksi pienet haasteet dynamiikan suhteen. Laitteen ulostuloista löytyy sekä balansoimattoman phono, balansoitu mikrofoni- tai linjataso. Tukeva teräskotelointi ja korkea laatu takaavat laitteelle pitkän käyttöiän.

ME SUOSITTELEMME

DD-BN22

Kaksisuuntainen seinärasiaan asennettava mikrofoni-/ linjatasoinen Dante-interface. Kaksi balansoitua XLR sisäänmenoa ja kaksi XLR linjaulostuloa ovat suoraan käsillä rasian etupaneelissa. Jokaisen sisääntulo tai lähtö voidaan määrittää mikrofoni- tai linjatasoiseksi. Esivalittavat vahvistustasot mikrofoneille 40dB, 48dB tai 62dB ja linjatasolle 12dB tai 19dB. Mikrofonien Phantom-jännite on valittavissa kanavakohtaisesti. 24 bittinen konversio analogisesta digitaaliseen tai takaisin

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?