iSEMcon logo

iSEMcon on korkealaatuisten mittamikrofonien ja audiomittaustarvikkeiden valmistaja. Laadun takeena tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Saksassa Viernheimin kaupungissa. Yrityksen omistajat Wolfgang Frank ja Otto Win omaavat yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen mittaustuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta, markkinoinnista sekä asiakastuesta.

iSEMconin tuotteet eivät perustu markkinoiden edullisimpiin hintoihin vaan erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Ne ovat luotettavia ja pitkäikäisiä työkaluja äänen ammattilaisille ja aktiivisille harrastajille. iSEMcon keskittyy pelkästään mittavälineiden valmistukseen, toisin kuin monet muut mikrofonivalmistajat, joilla mittamikrofonit ovat usein esityskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden sivujuonne. Kun puhutaan mittausvälineistä, tulosten luotettavuus ja tasalaatuisuus on ensisijainen kriteeri, oli kyseessä sitten uusi tuote tai vastaava vuosia palvellut työkalu.

ME SUOSITTELEMME

EMX-7150

Tämä ehdottomasti suosituin iSEMcon mittamikrofoni on metallirunkoinen ja kovaa käyttöä kestävä perustyökalu kaikille mittaajille. EMX-7150 on yleisiltä ominaisuuksiltaan Class II luokan mikrofoni, mutta taajuusvasteen osalta luokitus vastaa Class I luokan mikrofoneja. Tasaisen taajuusvasteen lisäksi erittäin tärkeä ominaisuus on mikrofonin 145dBspl maksimiäänenpaineen sietokyky, joka mahdollistaa mikrofonin luotettavan käytön äänenpaineen mittauksissa, niin konserteissa kuin muissa korkean melutason tilanteissa. Mikrofonin herkkyys on myös sopivalla tasolla kaikille yleisimmille etuasteille ja äänikorteille, ilman ongelmia etuasteen säröytymisestä suurillakaan äänenvoimakkuuksilla. Mikrofoni toimii 12-48V phantom käyttöjännitteellä ja sen mukana tulee neopreenista valmistettu kuljetuspussi, mikrofoniadapteri 3/8” kierteellä, vakiotuulisuoja sekä taajuusvasteen kalibrointitiedostot.

EMX-7150 mikrofonia myydään myös sovitettuina setteinä kahden, kolmen ja neljän mikrofonin kokonaisuuksina. Suurempia sovitettuja settejä saa erikoistilauksesta.

ME SUOSITTELEMME

iSEMcon CF-1 + ADAPTER KIT

SC-1 + ADAPTER KIT

Kun äänenpaineen mittauksesta halutaan luotettavia tuloksia, mittausketju; mikrofoni-kaapeli-etuaste-ohjelmisto tulee kalibroida tiedetyn mittasignaalin avulla. Näin ohjelmisto osaa tulkita mikrofonista tulevan signaalin SPL asteikolla käyttäjän luettavaksi tiedoksi. Kalibrointi koetaan tärkeäksi myös useita mittamikrofoneja käytettäessä, jotta keskinäisten mikrofonien tasoerot voidaan yhtenäistää mittausohjelmistossa. Samalla tavalla etuasteen säätöjen muutokset voidaan kompensoida, tämä on erityisen merkittävää etuasteissa, joissa gain säätö ei ole digitalinen.

Kestävään alumiinirunkoon valmistettu SC-1 kalibraattori tarjoaa yleisimmät 110dB ja 94dB referenssisignaalit kilohertsin taajuudella. Laite toimii 9V paristolla tai akulla ja sen mukana tulee neopreenista valmistettu kuljetuspussi sekä yleisimmät ½” ja ¼” sovitteet mikrofoneille ja SPL mittareille. Kalibraattoriin on saatavilla erikseen sovitteita käytännössä kaikkiin markkinoilla oleviin mittamikrofoneihin. Ellei sellaista jo ole valikoimissa, iSEMcon valmistaa sen erikoistilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

LISÄMATERIAALI

VALMISTAJAN KOTISIVUT

Vieraile iSEMconin -sivuilla

KÄYTTÖOPPAAT & ESITTEET

Täältä löydät iSEMcon -laitteiden käyttöoppaat ja esitteet

KALIBROINTITIETOKANTA

Hae mikrofonisi kalibrointitiedot sarjanumeron perusteella

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?