Eurotruss on yksi johtavista kansainvälisistä alumiinitrussien toimittajista. Valmistaja on tunnettu tehokkaasta ja modernista tuotantoteknologiasta sekä nopeasti asennettavista trussijärjestelmistä. Trussien lisäksi valikoimasta löytyvät myös tower lift -nostimet sekä lavarakenteet. Eurotruss pystyy toimittamaan myös mittojen mukaan kustomoituja sertifioituja trusseja ja lavakokonaisuuksia.

ME SUOSITTELEMME

EUROTRUSS STRUCTURES

Pre Rig -tuoteperheessään Eurotruss tarjoaa 101 cm (40”) suorakulmaisen TT-trussijärjestelmän, joka voidaan päivittää TTU/TTS (korkeampi lastauskapasiteetti) tai erityiseen Touring Truss PRT järjestelmiin. Kartioliitinjärjestelmän lisäksi Eurotruss valmistaa trussijärjestelmiä myös Spigot- ja tappiliitännöillä. Osa trussijärjestelmistä on myös mahdollista saada ympyrätrusseina.

ME SUOSITTELEMME

EUROTRUSS STAGES

Eurotruss Roof System on väliaikainen liikuteltava trussijärjestelmä, joka mahdollistaa lukuisien valaisimien, PA-järjestelmien ja LED-näyttöjen ripustamisen, jotta lopputulos on näyttävä lavashow missä tahansa tilanteessa. Kaikki Eurotruss Roof System -trussit on suunniteltu eurooppalaisten standardien ja määräyksien mukaisesti.

LISÄTIETOJA

PEKKA RYTILAHTI

+358 50 568 7295
pekka.rytilahti@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät Eurotruss -trussien käyttöoppaat

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Eurotrussin YouTube-kanavalla

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?